Victor Ponta, prins DIN NOU cu minciuna! Lovitura care-i este FATALĂ! Imaginea sa este distrusă

Victor Ponta părea că și-a învățat lecția după ce în urmă cu mai bine de patru ani a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, deși era favorit. Obligat de Liviu Dragnea să părăsească PSD, fostul premier a pus bazele unei noi formațiuni, unde a promis că nu va accepta decât oameni cu CV-uri imaculate și dorință de a schimba România în bine.

Doar că declaraţiile micului Titulescu nu s-au dovedit a fi nimic altceva decât lozinci electorale. Odată cu venirea fostului general SIE, Silviu Predoiu alături de el pare că s-a dat ordin pe unitate. Serviciile de informaţii, deşi teoretic ar trebui să se ocupe cu securitatea naţională, sunt foarte prezente în politică după cum se poate observa. Aşadar unul după altul, s-au înregimentat în Pro România Adrian Țuţuianu, Mihai Tudose şi mai nou Georgian Pop, toţi cei trei fiind recunoscuţi ca apropiaţi ai SRI sau SIE.

„Şi chiar dacă aduc voturi, chiar dacă au putere locală, nu vrem, noi avem un proiect pe termen lung, nu ne trebuie voturi mâine. (…) Eu cel puţin, la PSD, am fost odată îngropat de baronime, nu vreau să fac de două ori aceeaşi greşeală, dar în rest oameni care au activitate politică, care au experienţă, care au capacitate politică, de principiu sunt bineveniţi, însă nu vreau să tragem noi de cineva”, spunea Ponta în noiembrie 2018, când a fost întrebat dacă-i accepta pe Adrian Țuţuianu şi Marian Ciolacu în partidul său.

Zis şi făcut. După baronul de Dâmboviţa, Adrian Țuţuianu, a venit şi rândul deputatei de Ilfov, Corina Bogaciu, să se înscrie în Pro România, probabil bifând categoria capacitate. Aceasta a făcut furori în urmă cu doi ani cu mai multe imagini indecente cu ea, care au făcut ocolul internetului.

La doar 27 de ani, fără studii superioare, ea a ajuns pe listele PSD pentru Parlament pentru că ar fi fina lui Florentin Pandele. Trecerea acesteia la Pro România poate fi şi un indiciu al faptului că Firea-Pandele pregătesc o trecere cu toate efectivele spre partidul lui Victor Ponta.

„Am hotărât să mă alătur echipei Pro România, deoarece aici este singurul loc unde se face o politică social-democrată autentică, în beneficiul oamenilor şi nu al liderilor”, este mesajul caraghios al tinerei speranţe a Pro România, pe principiul cine n-are carte, are parte în partidele de stânga.

Și dacă tot vorbea Corina Bogaciu despre lideri, ei bine este foarte interesant cum un coleg de-al său a fost obligat să părăsească Pro România după o întâlnire cu Adrian Țuţuianu. Baronul de Dâmboviţa a bătut cu pumnul în masă, aşa cum ştie el să facă, iar Cristian Popescu, cel care fondase Pro România în oraşul Găeşti din judeţul Dâmboviţa a decis să se retragă din partid.

La vremuri vechi, ei, la vremuri noi, tot ei. Va fi interesant de văzut dacă cei care au crezut că partidul lui Victor Ponta poate fi o alternativă bună la PSD vor alerga în campanie să adune voturi pentru foştii social democraţi, care caută răzbunare pentru că au rămas fără funcţii. Până la urmă toată această poveste nu pare decât o răfuială între găşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.