“Victor Ponta nu va ajunge președintele României”

ponta-nu-ajunge-presedinte

Analiza de culise a lui Băsescu pentru prezidențiale, cu sondajul în față

Președintele Traian Băsescu a luat sondajul comandat de PMP și a servit o lecție de analiză politică. Președintele a vorbit cât se poate de direct, cu calcule care se fac de obicei în spatele cortinei, în ședințele cu strategii politici, conform stiripesurse.

slilde2

Primul detaliu remarcat de Traian Băsescu a fost scorul lui Crin Antonescu: 

”De observat că în acest sondaj, Crin Antonescu este peste partid. Deci se prea poate ca problema PNL să nu fie la Crin Antonescu, ci la niște șefi de CJ ai PNL sau primari PNL care s-au vândut fie pe față, fie pe la spate lui Ponta. Acolo trebuie să vadă Crin Antonescu, acolo e problema.”

Scorul lui Victor Ponta: 

”Ponta nu mai poate crește. Ne uităm la scorul lui Victor Ponta care este de 36%, dar el nu mai are de unde să ia. S-a grăbit să ia toți liberalii acum în la europarlamentare, i-a dus cu zăhărelul ăsta că ei sunt USL. Nu mai are de unde și liberalul roșu, Călin Popescu Tăriceanu, îl servește pe Ponta fără niciun fel de rușine. De fapt și când a fost cu mine, a trădat tot pentru PSD, dar Ponta ajunge la peste 40%, însă de unde scoate acele câteva procente? Alegerile prezidențiale nu sunt despre 49,9%. La prezidențiale contează peste 50%. Atât!”

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Scorul candidaților de dreapta: 

Președintele Traian Băsescu a dat exemplul său la alegerile pentru primăria Capitalei. El susține că atunci a intrat în turul II cu 16% și a câștigat.

”Trebuie să te uiți la potențialul de creștere al unui candidat. Elena Udrea este singurul om politic care crește. L-a depășit și pe Crin Antonescu la încredere, atenție, la încredere, nu la intenție de vot. Vasile Blaga a rămas la jumătatea Elenei Udrea, iar Predoiu este mult mai jos ca Elena Udrea.

Are balta pește, trebuie ca pescarii să fie și inteligenți. Eu cred că există șanse să se coaguleze dreapta, dar nu cereți unui lider de partid să vă spună asta în campanie, că nu poate. Ei sunt președinți de partide, trebuie să-și ducă partidele mai departe.”

Predicția lui Băsescu: 

Citiți și:  Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la 5 căsătorii și l-a omorât Victor Ponta

La finalul analizei, președintele Traian Băsescu a tras concluzia: Victor Ponta nu va ajunge președintele României.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU