Victor Ponta: Eu sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familie

Fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat că se opune organizării Referendumului pentru Familie, demers susținut de peste 3 milioane de români, încă de-acum trei ani.

„Eu sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familia tradițională pe care domnul Dragnea îl promovează, și aici mă întâlnesc cu oameni care mi-au fost adversari politici și care nu mă plac politic, dar care cred că se vor bate pentru același lucru”, a spus Ponta într-un interviu acordat siteului Pressone.

În cadrul aceluiași interviu, Ponta a mai spus în timp ce era la Cluj s-a întâlnit, printre alții, cu Mitropolitul Andrei Andreicuț sau cu Ioan Rus.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

„M-am întâlnit cu domnul Rus și cu destui oameni cu care vorbesc de mulți ani și a căror gândire și experiență chiar o prețuiesc.

M-am văzut cu Mitropolitul Andrei, dar și cu pilotul meu de raliu, cu care am avut experiențe sportive foarte frumoase.

Sunt un om liber acum și merg pe stradă mult mai liniștit și mai… pozitiv decât eram înainte. Dar cu domnul Rus sigur că m-am sfătuit, așa cum mă văd și cu alți oameni”, a mai menționat liderul partidului Pro-România.

Victor Ponta a fost decorat cu ordinul „Crucea Transilvană” de către ÎPS Andrei, în decembrie 2013, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.