Victor Ponta, dovada vie ca sangele de comunist rezista

Nea’ Nicu Impuscatu avea o gramada de bancuri despre el. Culmea era ca majoritatea nu prea erau bancuri ci chiar chestii reale. Unul dintre ele il ilustreaza perfect pe Victor Ponta, premierul “Check In” sau atarnachele care ne reprezinta peste hotare.

Bancul despre care vorbesc este urmatorul:

– Stiati ca lui Nicolae Ceausescu i se spune “Maiestate”?
– De ce?
– Pentru ca tot timpul intreaba: Mai e state de vizitat?

Daca va uitati un pic in istorie, veti vedea ca toti liderii comunisti au fost la fel. Se plimbau pe banii poporului pe unde aveau chef, trebuiau sa fie vazuti, sa fie idolatrizati, sa apara cat mai des, sa creada poporul ca salvarea le vine de la ei si asa mai departe.

Pana acum Victor Ponta n-a reusit decat sa se plimbe, sa fie vazut la toate televiziunile si cam atat. Ca poporul a cam inceput sa vada ca nu de la Ponta vine salvarea. Nici daca Ponta trimite salvarea nu vine, d-apoi…

Nici Bianca Dragusanu, Tatoiu sau Ciuvica nu-l mai suporta pentru ca apare mai des decat ei la televizor. Cat despre plimbari, in loc de “Mai e state” el intreaba pe unde se mai plimba baietii mari sau cu pe unde ar mai putea sa-si dea check in.

Nu stiu daca ati fost atenti cand limbricul ala de Badea a aratat in infecta-i emisiune poza cu progenitura sa nenascuta. Daca v-ati fi uitat cu foarte mare atentie, ati fi vazut ca e si Ponta in poza aia. Pentru ca asta-i placerea lui, sa apara in toate pozele. Nu conteaza ca Obama vorbeste cu oarecine, e si Ponta prin spate si se lauda ca e in poza cu Obama. E la o masa in spate, intr-un colt, si in fata lui sunt doi chinezi? Apare in poza.

El e un fel de Donald Duck din ala de plastic, cu care se plimbau pe plaja fotografii inainte de ’89 si urlau “Colorata maine-i gata”. Iti duceai copilul, il urcai pe dihanie si-i faceai poza. Cam asta-i Victor Ponta acum: maimuta. E maimuta pentru ca e singurul element comun in toate pozele si, normal, toata lumea face poza cu maimuta.

Ponta pleaca in deplasari pentru a “discuta”. Pleaca bou, se intoarce vaca si cu oarece idei cretine de muls banii de la fraieri, dar vine si cu poze. El in poza cu Obama, el in poza aproape salutandu-l pe Putin, el la o masa diferita de a chinezilor dar cu chinezii in cadru, el cu Ghita Ciobanul, el cu… Mi-e si frica sa mai dorm noaptea, trebuie sa ma uit sub pat sa nu fie Victor Ponta si sa faca poza cu mine cand dorm. Ca sigur eu nu sunt in nici o poza de-a lui. Si asta, pana nu face poze cu toti, nu cred ca se lasa.

Nu-i bai, asa era si Nea Nicu’, fie-i plumbul usor. Si el facea poze cu toti, si el se ducea peste tot, si s-a dus si de tot. Iar ultima poza nu-l avantajeaza, dar a avantajat poporul. Poporului i-a placut cum a dat Nea Nicu’ in ultima poza. Ca tot din banutii poporului i s-a facut si ultima poza.

Dar ce stim noi cum sta treaba cu Ponta si pasiunea lui de a-si face poze cu baietii aia mari de la alta scara. Da bine pentru prostimea din mahala sau din ghetou cand il vede pe Victor Ponta, un golanas de-al lor, cum isi face el poze cu copiii de la bloc. Copiii aia de au buda in casa, apa curenta, curent electric, asfalt pe strada, care au mai mers si pe la ceva scoli si mai au si bani de buzunar.

Oooo, dar si Victor Ponta are bani de buzunar, nu se duce acolo fara o para chioara. Atat ca aici e o mica problema. Victor Ponta are bani de buzunar cand pleaca la facut poze, dar nu-i are din buzunarul lui ci din buzunarul nostru. Ca nu-si plateste el pozele, noi le platim. Da, noi platim sa vedem cum Victor Ponta isi face poze in Rusia, in America, in Africa de Sud sau pe unde naiba il mai cara avionul platit tot din buzunarul nostru.

Pentru a ne arata in ce poze apare el.

Sursa: Sebastian Bargau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.