Victor Ponta, declaratii SOCANTE, dupa nebunia din Parlament: ‘Trebuie să vină procurorii să îi lege. Dragnea e recidivist’

Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur după ce Legea privind combaterea spălării banilor a trecut de Camera Deputaților, după ce votul a fost reluat.

„Veste buna : legea nu a trecut la vot la Camera Deputatilor / UDMR nu a acceptat “spaga” lui Dragnea si a votat impotriva !

Veste proasta : impotriva Constitutiei si Regulamentului Camerei Deputatilor Dragnea a cerut repetarea votului pana trece lege – si Florin Iordache s-a conformat / asa ca s-a votat din nou si au mai furat cateva voturi cat sa spuna ca a doua oara a trecut!

Aici nu mai e vorba de atacat la CCR – aici trebuie sa vina procurorii sa ii lege pe cei care fura voturi chiar in plenul Camerei Deputatilor! Dragnea e recidivist!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

VEZI SI: NEBUNIE DUSA LA EXTREM în Parlament: PSD a reluat votul pe Legea spălării banilor, iar la a doua tentativă legea a trecut

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.