Victor Ponta a dezvăluit totul. Cine îi ia locul lui Liviu Dragnea

Victor Ponta a dezvăluit scenariul pe care și-l imaginează în legătură cu următorul partid sau alianță care va conduce România. După fostul premier, PSD și Liviu Dragnea vor pierde puterea, în 2020, dar asta nu înseamnă că va fu ușor pentru opoziție.

Victor Ponta a dezvăluit scenariul pe care și-l imaginează în legătură cu următorul partid sau alianță care va conduce România. După fostul premier, PSD și Liviu Dragnea vor pierde puterea, în 2020, dar asta nu înseamnă că va fu ușor pentru opoziție. Ponta crede că, în 2020, la putere va veni un Guvern format din PNL, USR și UDMR care va avea o misiune extrem de grea.

„PSD va pierde următoarele alegeri, pentru că nu poate să scape de domnul Dragnea şi doamna Dăncilă. Înţeleg că următoarele alegeri le vor câştiga cei de la USR, PNL, UDMR să guverneze. Noi o să fim, faţă de ei, o opoziţie serioasă, constructivă, pro-europeană. (…) Deci noi vom fi cea mai serioasă, puternică, constructivă, dar în acelaşi timp profesionistă opoziţie la guvernul USR-PNL-UDMR, care cred că va înlocui actuala guvernare”, a declarat Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Agerpres.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Acesta a precizat că speră ca cei care vor veni la guvernare să fie pregătiţi, pentru că vor avea de făcut faţă unei situaţii dificile din punct de vedere financiar. „Sper să se pregătească şi ei de guvernare, că din ce am văzut nu se pregătesc. N-au oameni pregătiţi, nu au politici publice. De ce? Eu cred că n-a uitat nimeni experienţa lui 2016. Au strigat jos Ponta, jos Ponta, jos Ponta! Şi când au ajuns la guvernare, aşa bine au guvernat, între ghilimele, că a luat PSD-ul 46%. Poate data viitoare se pregătesc mai bine, pentru că vor moşteni o situaţie foarte grea. Toate miliardele astea de euro pe care le împrumută guvernul actual o să trebuiască să le plătească ei”, a menţionat liderul Pro România.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *