Victor Ciutacu, SECHESTRAT de SPP. L-au încuiat într-o toaletă!

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost „sechestrat” de mai mulți ofițeri SPP într-o toaletă pe când se afla la nunta unui nume sonor din România.

Celebrul jurnalist de la RomâniaTV a fost luat în primire de ofițerii SPP imediat cum a ajuns la eveniment pentru ca acesta să nu dea „nas în nas” cu Traian Băsescu.

Toată întâmplarea a fost, de fapt, povestită de Serghei Mizil, un alt nume greu din Capitală, care se afla la aceeași nuntă și a sfârșit prin a fi încuiat în aceeași baie ca și Ciutacu.

„Am mers la o nuntă unde am fost invitați și eu și Victor Ciutacu. Când a ajuns el, așa frică le-a fost la ăia de la SPP să nu-l iau, să fac, să nu știu ce, că ne-au închis în veceu.

Dar cum s-au gândit ei la așa ceva. Că eu, Serghei Mizil, mă duc la nuntă la ăla să-i iau familia, să fac, să dreg. Ne-au ținut închiși cât timp a trecut Băsescu.”, a povestit Serghei Mizil.

Ofiţerii SPP încercau să îi împiedice pe cei doi să se întâlnească cu Traian Băsescu, care fusese şi el invitat la nuntă şi a trecut doar pentru câteva minute pe la petrecere.

Într-o notă ironică, Serghei i-a spus prezentatoare că nu l-a întrebat ce a făcut în baie cu Victor Ciutacu.

Cu gura până la urechi, acesta le-a mărturisit că: „Nu ne-am hărțuit sexual”.

Apoi, incidentul a fost confirmat și de jurnalistul Victor Ciutacu chiar pe pagina sa de Facebook.

„S-a spart țiganu-n anchetă, la Ana-Maria Bujor & Georgiana Murgila, că ne-a încuiat SPP în WC. Unde ‘ne urinam’. La o nuntă, să nu stricăm sosirea triumfală a lu’ nea Trăian. Habar n-aveți (și nici eu nu știam inițial) la al cui zaiafet nimerisem”, a confirmat și Victor Ciutacu, pe Facebook.

Victor Ciutacu a mai dezvăluit că era vorba despre nunta şefei de cabinet a lui Traian Băsescu. Jurnalistul şi Serghei Mizil erau invitaţii mirelui, fără să ştie cine este mireasa, scrie RomaniaTV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.