Victor Ciutacu după numirea lui Berbeceanu la cabinetul lui Marcel Vela: Îi da Securitatea certificat inculpatului pentru corupție?

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat prompt la vestea că fostul șef al BCCO Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu, va fi de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Ciutacu spune că Berbeceanu nu poate primi certificat ORNISS și astfel nu poate avea acces la documente clasificate.

„L-am suspectat până acum – pe nedrept, bag seama – pe Vela, dacă nu de bun-simț provincial, măcar de spirit de autoconservare. Sper să-l facă și pe Godină secretar de stat. Și pe mini-girafa blănoasă Pablo secretar general P.S. Îi da Securitatea certificat ORNISS inculpatului pentru corupție? Și, dacă nu, îl leagă la ochi ministrul când vin hârtiile alea nasoale de la băieți?”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Citiți și:  Ciutacu, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Raed Arafat: 'Arafat să se ducă la Obregia"

În 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanță într-un dosar, fiind găsit nevinovat pentru faptele luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

VEZI: Patru poliţişti de la Antidrog, condamnaţi definitiv pentru că au TORTURAT un investigator sub acoperire

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU