Victor Ciutacu, după infectarea Andreei ESCA cu Covid-19: au tras o folie aurită peste un rahat urât mirositor

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că cei de la Pro TV au ”tras o folie aurită peste un rahat urât mirositor” și au încercat să ascundă faptul că Andreea Esca și alți jurnaliști ai postului sunt infectați cu noul coronavirus.

”Prin comportamentul discreționar, de stăpân de piață, din scandalul infectării marii sale vedete cu Covid, Pro TV a arătat încă o dată cât de rupt de realitate și de inadecvat e. Orice om cu minim un an de presă, dacă ar fi fost consultat de trătorii în aerul rarefiat care și-au tocmit avocații să amenințe, ar fi răspuns „dacă nu dăm noi, nu înseamnă că nu se află”. Ceea ce s-a și întâmplat…

În plus, după ce au ieșit de la naftalină filmulețe cu influencerii lu’ pește prăjit, s-a văzut că marea televiziune, susținătoare a tuturor absurdităților impuse de autorități în criza coronavirus, a fost parteneră media a unui eveniment care a încălcat toate regulile pe care le-au făcut literă de biblie reporterii săi isteroizi. Mai mult, pentru cei care au olecuță de memorie, în plină stare de alertă, megastara a patronat, în parcarea unui mall, un ditamai evenimentul de PR pentru revista pe care o conduce și cu afișarea ostentativă a poreclitelor măsuri de distanțare. Valabile, după cum s-a văzut, doar de ochii lumii, că la bairamul de bogați s-au prescis.

Ăsta e unul dintre efectele înconjurării perpetue de aceiași cerșetori de atenție și de bani, fără ocupații certe, dar cu porecle care să dea de înțeles că ar avea și ceva meserii. Care, odată încurajați și plătiți, filmează și postează ca apucații. Iar marfa lor e lesne găsibilă pe net când îți dorești să se lase uitarea peste trecutul recent.
În esență, Pro TV a tras o folie aurită peste un rahat urât mirositor, iar acum se miră de ce fuge lumea din local”, scrie Victor Ciutacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *