VICTIMA UNUI VIOL COMIS DE MIGRANTI: „M-a făcut să mă simt îngrozitor că poliția nu a făcut nimic”

Luni, șapte bărbați migranti au fost găsiți vinovați de viol, agresiune indecentă și sechestrare a unor tinere din Marea Britanie în ceea ce este cunoscut sub numele de „scandalul din Rotherham”.

Cazul a fost judecat la Sheffield Crown Court, care a auzit despre faptul că o victimă a fost abuzata de aproximativ 100 de bărbați care au violat-o înainte de a împlini 16 ani.

O victimă anonima a descris eșecul poliției. Ea a spus: „Păreau să o ia în serios la început dar apoi timpul a trecut și nu s-a întâmplat nimic.

„Nu pot descrie cât de oribil m-a făcut să simt că nu s-a făcut nimic”, a mai spus ea.

Citiți și:  2 milioane de femei germane au fost VIOLATE de armata bolșevică în vara anului 1945

La începutul acestei luni, alți 20 de bărbați au fost condamnați pentru viol, agresiune sexuala si lipsire de libertate asupra unor tinere din Huddersfield.

Esecul politiei si al altor autoritati se datoreaza fricii de a nu fi pusa etiechta de „rasist”. Acesta a jucat un rol important in continuarea abuzurilor asupra tinerelor si ar merita sa fie abordat.

Vezi: EXPLICATIE SOCANTA: Un migrant A VIOLAT si STRANGULAT O FETITA de 9 ani …pentru că a căutat pe cineva care să violeze in ziua respectiva

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.