Vicepresedintele SUA: Structurile de stat sunt obligate sa promoveze propaganda GAY in lume

gay-usa

Vicepreședintele american Joe Biden a declarat că protecția drepturilor minorităților sexuale ar trebui să fie la un rang mai înalt decât culturile naționale și cele sociale, raportează RIA Novosti cu referire la “Vocea Americii”.

“Nu-mi pasă de cultura pe care o împărtășiți. Lipsa de umanitate, rămâne lipsă de umanitate, iar prejudecăţile – prejudecăţi”, afirma Joe Biden, într-o declaraţie din timpul unei întâlniri cu un grup de susținători ai drepturilor minorităților sexuale din SUA și alte țări.

Vicepreședintele american a declarat că toate structurile guvernamentale ale SUA au fost instruite să acorde prioritate promovării drepturilor homosexualilor în străinătate.

Țările care nu consolidează drepturile comunităților LGBT ar trebui să “plătească pentru lipsa de umanitate”, a declarat Biden.

Citiți și:  Joe Biden, decizie-SOC . Va da o LEGE ca pe timpul războiului.“Va muta cerul și pământul”

Anterior, consilierul Casei Albe pentru securitate naţională Susan Rice a numit protecția drepturilor homosexualilor una dintre cele mai dificile probleme din domeniul drepturilor omului cu care se confruntă Statele Unite. De pe Moldova Ortodoxa

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Avem doar minoritati sexuale si de culoare nu popoare. Este incredibil cu ce pasi repezi este implmentat neocomunismul in lume. Acum se vede cu ochiul liber cum neomarxisti ne afunda tot mai mult in distrugere si dezastru. Criza morala in care popoarele europene sunt afundate creste constant!

nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

Javra ordinara vorbeste de umanitate ? Cit de dezgustatori si hipocriti sint jigodiile Americane, jegul rasei umane. De ce nu vorbeste de crimele facute de soldatii americani in Vietnam, Corea,Panama, Granada, Iugoslavia, Iraq, Afganistan, Libia, etc… ? De ce nu vorbeste de Abu Ghraib in Iraq, unde au torturat, au abusat si au umilit multi oameni nevinovati ? De ce nu vorbeste citi copii, cite femei, citi batrini si citi oameni nevinovati au omorit criminalii in toate razboaiele duse dupa 1945, pentru agenda lor politica si financiara, pentru marile corporatii ? De ce nu vorbeste de bombele nucleare aruncate peste Hiroshima si Nagasaki in August 1945 ??? Citi copii, citi oameni nevinovati au omorit criminalii ???

De ce nu vorbeste despre crimele facute de jidanii comunisti dupa WWII si astazi crimele facute de Israel impotriva Palestinienilor ?

`Sa plateasca pentru lipsa de umanitate`, zice javra ordinara. Nimeni nu are mai mult de platit pentru lipsa de umanitate decit Anglo-Americans si jidanii teroristi si criminali.

dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Evreii sinionisti(zinionisti) Conduc acest stat complet prin interpusi cum e Obama si alti presedinti americani. Nu stiu daca poporul america este de vina deoarece peste 90% din mas-meidia americana este detinuta si controlata de jidani. Mai nou daca esti negru sau jidan in SUA poti comite orice crime pentru ca esti scos nevinovat! Situatia lor se va degrada pana vor ajunge la un razboi civil, iar timpul ramas se scurge pe zi ce trece.

Jidani niciodata nu au avut curaju sa lupte fata in fata ci au folosit cele mai marsave si ticaloase metode de subversie si asasinare posibile. Deci datoria oricarui neam este sa scape de acesti paraziti care ii controleaza si folosesc statul pentru propriile lor mijloace diabolice. Crimele comise de acesti trebuie condamnate neaparat si sper ca vom ajunge acolo!