Vicepremierul Rusiei AMENINTA România cu UN BOMBARDIER ! – VIDEO

vpr

Vicepremierul Rusiei acuză România că nu i-a permis să intre în spaţiul aerian şi ameninţă cu UN BOMBARDIER. România l-a lăsat să zboare la Chişinău, dar l-a blocat la întoarcere.

Drumul de la Tiraspol înapoi la Moscova al vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, s-a transformat într-o adevărată aventură, după ce România i-a interzis să intre în spaţiul aerian, iar Ucraina i-a întors din drum, cu avioane de luptă, avionul delegaţiei oficiale care decolase de la Chişinău. Rogozin a acuzat România într-un mesaj postat pe Twitter că nu i-a permis survolarea prin spaţiul aerian, la cererea SUA. El ameninţă că data viitoare va zbura peste România cu un bombardier. Nervozitatea sa este explicabilă: cu două zile înainte, când Rogozin a sosit în Transnistria, România şi Bulgaria i-au permis să intre în spaţiul lor aerian, astăzi însă l-au blocat. MAE a avut o reacţie dură, explicând că interdicţia a venit din cauza sancţiunilor impuse de UE şi a solicitat Moscovei explicaţii oficiale cu privire la „bombardierul” lui Rogozin. Băsescu i-a urat lui Rogozin: „Să-i fie de bine”. Până la urmă, Rogozin a reuşit să ajungă la Moscova. El i-a păcălit pe ucraineni şi a reuşit să zboare pe furiş înapoi în Rusia: s-a îmbarcat la Chişinău în altă aeronavă decât cea a delegaţiei oficiale. Ajuns acasă, a mai ameninţat o dată România. Tot pe Twitter.

„La solicitarea Statelor Unite, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite să trec. Data viitoare voi zbura la bordul unui (bombardier strategic de tip) Tu-160”, a scris vicepremierul Dmitri Rogozin, într-un mesaj postat sâmbătă pe Twitter. El a precizat că sancţiunile nu-l vor determina să-şi anuleze viitoare vizite la Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldovene Transnistria.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Rogozin încerca să revină la Moscova din Transnistria, unde a participat vineri, 9 mai, la ceremonii cu ocazia Zilei Victoriei.

Rogozin a anunţat ulterior, tot pe Twitter, că a revenit la Moscova, din Republica Moldova, în ciuda faptului că avionul delegaţiei ruse a fost obligat de către avioane ucrainene de luptă să se se întoarcă din drum la Chişinău, relatează agenţia Itar-Tass.

„Avioane ucrainene de interceptare au obligat avionul nostru să se întoarcă din drum”, a scris vicepremierul rus într-un mesaj postat pe Twitter.

Câteva minute mai târziu, Rogozin a continuat, în alt mesaj, „dar industria apărării are propriile trasee. Am ajuns la Moscova. Iar junta (de la Kiev) a rămas în urmă”.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Pentru a-şi demonstra afirmaţiile, Rogozin a postat o fotografie în care apare în faţa clădirii Aeroportului Domodedovo de la Moscova.

Avionul delegaţiei ruse la Tiraspol a fost întors din drum de avioanele ucrainene, la Chişinău. Rogozin însă nu s-ar fi urcat la bordul aeronavei Rusjet cu care ar fi trebuit să plece de la Chişinău, pentru că ştia că va primi interdicţie din partea Ucrainei şi va fi întors din drum, relatează portalul moldovenesc deschide.md. În schimb, Rogozin s-a îmbarcat imediat la bordul altei aeronave, aparţinând unei alte companii ruseşti, S7, şi a plecat spre Moscova, scăpând de autorităţi. Delegaţia sa a folosit avionul Rusjet şi a fost întoarsă din drum de ucraineni.

Video exclusiv deschide.md

UPDATE Ajuns acasă în Rusia, Rogozin a mai lansat o ameninţare la adresa României, tot pe contul său de Twitter: „Ei bine, domnilor din România, vă vom explica în curând totul – cine sunteţi şi ce părere avem despre voi”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

IDIOTII RETARDATI DIN GUVERN SE JOACA CU FOCUL PE SOCOTEALA POPORULUI ROMIN !!!!!!!!!!!!!