VEZI CUM TE FURA ANGAJATII BANCILOR! Isi cumpara mai nou BMW-uri X5 din banii tai! | DISTRIBUIE

Angajat al unei bănci din Capitală, acuzat de infracţiuni informatice | Și-a cumpărat un BMW X5 din banii unui client!

x5

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat luni 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ilfov şi a municipiului Ploieşti, în cadrul unei anchete ce vizează angajatul unei bănci din Capitală.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, suspectul Ș.C.R, angajat al unei bănci din Bucureşti, este acuzat de infracţiuni informatice, după ce acesta a solicitat emiterea unui nou token în numele unui client, apoi a accesat fără drept contul clientului, dispunând trei transferuri bancare neautorizate, potrivit Agerpres.

Astfel, la data de 6 ianuarie, Ș.C.R a transferat suma de 200.000 lei într-un alt cont, motivul declarat al tranzacţiei fiind plata contravalorii unui imobil, despre care s-a stabilit că nu există în realitate.

Ulterior, el a mai transferat către contul său propriu suma de 49.000 lei. Din verificările efectuate a rezultat că suspectul a ridicat în numerar cea mai mare parte a sumelor de bani menţionate.

De asemenea, în cursul celei de-a treia tranzacţii, Ș.C.R a transferat suma de 318.721 lei pentru a achiziţiona un autovehicul BMW X5, care a intrat în posesia lui, în baza unor acte de împuternicire întocmite în fals în numele clientului al cărui cont l-a fraudat.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.