Vezi ce SALARIU are primul roman care a „invadat” Marea Britanie

Cât câștigă acum Victor Spirescu la noul job

La aproape o lună de când a ajuns pe pământ britanic, Victor Spirescu are un loc de muncă stabil, pe un şantier, şi un salariu dublu faţă de cel de la spălătoria auto.

Medicul stomatolog Tommy Tomescu, stabilit la Londra şi copreşedinte al Alianţei Împotriva Discriminării Românilor şi Bulgarilor, l-a sprijinit constant pe Victor Spirescu, încă de când acesta a ajuns în Anglia. Când a avut probleme cu fostul job, după scandalurile din tabloide, l-a luat la el şi i-a găsit şi un nou loc de muncă.

Victor Spirescu, salariu dublu la noul job

Acum, Victor câştigă dublu, 60 de lire pe zi faţă de 30, cât câştiga la spălătoria auto.

Citiți și:  Incident rasist anti-alb într-un autobuz. Un pensionar, snopit în bătaie de negrotei

”Ne-am gândit că e imaginea noastră în joc şi, cum ştiam că presa o să fie pe el şi aflaseră unde e, l-am luat de acolo şi l-am adus în Londra, el era în afara Londrei, l-am ţinut atunci, o zi sau două a stat la mine, am dat anunţ la prieteni, i-am găsit un loc de muncă, apoi a început să-şi facă actele, şi-a făcut cardul, tot ce trebuie, acum lucrează într-un loc ok, cu o sumă cu care poate să-şi plătească taxele.”

– a declarat Tommy Tomescu pentru Adevărul.

Vedetă în Regatul Unit

Victor Spirescu, românul devenit celebru după ce a ajuns să muncească în Marea Britanie chiar în prima zi a lui 2014, are în sfârşit motive de bucurie, după problemele avute din cauza materialelor apărute în tabloide. Tânărul lucrează de aproximativ două săptămâni pe un şantier, şi spune că lucrurile s-au aşezat acum pe un făgaş normal.

”Vă mulţumesc celor care m-aţi susţinut şi pot să vă spun că acum că îmi este bine, am o chirie decentă, un loc de muncă stabil şi am reuşit cu brio să îmi fac toate actele.”

– a scris românul, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile