VEZI CE IMAGINI au găsit ANCHETATORII în telefonul unuia dintre tinerii care a violat-o pe fata din Vaslui!

fata-violata

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul celor 7 băieți din satul Vasluian care au violat o tânără de 18 ani. Anchetatorii au intrat pe contul de Facebook al unuia dintre băieți și au regăsit o conversație în care acesta vorbea cu un alt băiat de o filmare făcută pe câmpul pe care fata a fost violată.

Anchetatorii au confiscat imediat toate dispozitivele de stocare media și le-au luat la puricat, ce au văzut, i-a îngrozit. Monștrii cu chip de oameni au filmat în timp ce o abuzau pe tânără.

Toată România așteaptă cu sufletul la gură momentul în care cei 7 vor fi încarcerați. Băieții și-au pus în cap nume grele, de la interlopi la oameni normali, toți vor să-i vadă pedepsiți pentru fapta lor.

Chiar ieri, Marius Crăciun, un temut interlop încarcerat în Spania a postat pe propria pagină o scrisoare pe care le-o adresă băieților. Vezi aici ce le transmite un INTERLOP celor 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui!

CITESTE SI: Pușcăriașii din toată România s-au unit! ” Îi așteptăm pe cei 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui sa-i f*tem in cur” !

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU