Vezi aici cine sunt europarlamentarii romani care au VOTAT în favoarea căsătoriilor HOMOSEXUALE

Daciana-Sarbu-Carmen-Moldovan-Remus-Cernea-Coalitia-Anti-Rosia-Montana

La sfârşitul săptămânii trecute, în plenul Parlamentului European, a fost supus votului raportul “privind drepturile omului și democrația în lume și politica Uniunii Europene în această privință”, al cărui autor este italianul Pier Antonio Panzeri (60 de ani), membru al Grupului S&D din Parlamentul European, titrează ActiveNews.

Acest raport “ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de același sex într-un număr din ce în ce mai mare de țări din lume (17, până acum); încurajează instituțiile UE și statele membre să contribuie în continuare la reflecțiile asupra recunoașterii căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de același sex ca o chestiune politică, socială, și legată de drepturile omului și drepturile civile” și “consideră că drepturile fundamentale ale persoanelor LGBTI pot fi mai bine protejate dacă aceste persoane au acces la instituții juridice precum concubinajul, parteneriatul civil sau căsătoria”, scrie Pagina Europeană.
390 din cei 638 de votanți prezenți la Strasbourg s-au declarat în favoarea raportului Panzeri, față de numai 151 de euroaleși care au votat împotrivă. 76% dintre europarlamentari au votat în conformitate cu politica grupurilor din care fac parte.

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

Dintre români, doar cinci euroaleși au votat împotriva raportului: Daniel Buda, Marian-Jean Marinescu, Csaba Sogor, Teodor Stolojan și Iuliu Winkler, în timp ce Traian Radu Ungureanu s-a abținut, iar alți cinci deputați au fost absenți. În rest, au existat nu mai puțin de 21 de voturi în favoarea raportului.

Cum au votat euroaleșii români:

Pentru: Victor Boștinaru (PSD, S&D), Cristian Bușoi (PNL, PPE), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu (independent, ALDE), Damian Drăghici (UNPR, S&D), Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Doru Frunzulică (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Cătălin Ivan (PSD, S&D), Monica Macovei (independent, PPE), Siegfried Mureșan (PMP, PPE), Ramona Mănescu (PNL, PPE), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Cristian Preda (independent, PPE), Ioan-Mircea Pașcu (PSD, S&D), Laurențiu Rebega (PC, S&D), Daciana Sârbu (PSD, S&D), Claudia Țapardel (PSD, S&D), Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D), Adina Vălean (PNL, PPE)
Împotriva: Daniel Buda (PNL, PPE), Marian-Jean Marinescu (PNL, PPE), Csaba Sogor (UDMR, PPE), Iuliu Winkler (UDMR, PPE), Theodor Stolojan (PNL, PPE).
Abținere: Traian Radu Ungureanu (PNL, PPE).

Citiți și:  Rareș Bogdan, discurs EXPLOZIV in Parlamentul European: „Cineva se joacă periculos cu focul”

Absenți: Sorin Moisă (PSD, S&D), Renate Weber (PNL, ALDE), Eduard Hellvig (PNL, PPE), Victor Negrescu (PSD, S&D), Emilian Pavel (PSD, S&D) – Sursa: NapocaNews

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

9 comentarii

 1. Valul este pornit,procentul prea mare pentru a mai fi oprit.D-zeu cu mila !

 2. Le dorim ca "nora" fiecarui acest "ales" sa fie baietzel, si propun sa le oferim privilegiul de a vizualiza (in HD, cu sonorul la maxim) consumarea actului din noaptea nuntii 😉 …Putina pornografie devianta nu le-ar strica…

 3. Daca au votat PENTRU, inseamna ca si PRACTICA acest lucru !

 4. Respect acestor parlamentari. Sa se mai civilizeze si vagauna in care traim. Faptul ca am un prieten care este cetatean sarb si vrea sa emigreze in Germania nu va ajuta deloc. Daca am fi avut "luxul" (nu este un lux ci civilizatie), am fi putut sa organizam un parteneriat civil, care dupa un an de sedere in Romania i-ar fi dat drept de libera trecere inspre Germania si de munca fara permis, ceea ce insemna ca v-ati fi scapat de noi, iar dupa niste ani de rezidenta in Germania, drept de cetatenie germana, ca oricum nu este interesat de cocina numita romania. Dar asa daca va opuneti va trebui sa ne suportati aici, oricum conditiile sunt mai bune ca in Serbia, asa ca teapa voastra fraierilor, noi oricum ne descurcam si aici. Voi va dati cu curul de pamant.

 5. Mai oameni buni,
  Toti acesti oameni exista si daca nu dorim noi, si daca ne opunem noi si daca nu-i placem noi. De ce … asta e alta poveste.
  Dar chiar nu inteleg ce ne deranjeaza pe noi daca li se recunoaste concubinajul, parteneriatul civil sau chiar si casatoria. Chiar daca nu le recunoastem aceste drepturi ei tot vor sta impreuna, vor trai impreuna, vor imparti intimitatea impreuna si chiar vor adopta copii (individual) fara ca noi sa ne putem opune.
  Din punctul meu de vedere toti cei care au votat pentru au votat pentru normalitate, caci vorba unui angajat al guvernului este mai profitabil sa le luam niste bani pentru toate actele decat sa punem politia sa-i caute si eventual sa-i dovedeasca in intimitate ca fac ce?… se joaca de-a mama si de-a tata. Si ei pot plati la "Casa de Belele" si ei pot plati la Judecatorie divortul etc, etc.
  Si apoi nici nu cred ca poporul roman este atat de prost incat sa ramana singurul popor crestin (sau impreuna cu poporul rus) care sa nu le recunoasca aceste drepturi.
  Cersetorii aia care vin neinvitati in casele oamenilor, dar la Colectiv nu s-au dus, cersetorii aia care considera cluburile un iad in miniatura, cersetorii aia care ar vrea sa ne transforme pe toti in niste mici becali (sa stim nu stiu cati psalimi sau nu stiu ce rugaciuni) si sa ascultam muzica religioasa in masina vor sa modifice Constitutia, astfel incat sa ne izolam de statele civilizate, nu pot intelege drepturile omului. Sper din tot sufletul sa nu le ajute Dumnezeu.
  Iar voi toti cei care va opuneti unei legalizari a drepturilor LGBTI sunteti si voi ca popii. Cu ce va deranjeaza toti care sunt altfel decat voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.