VEZI AICI: Fiul cărui inspector din CJ şi-a pus poza în uniformă nazistă pe internet (AL 2LEA CAZ NAZIST PE BUZAU!)

Un student la Politehnică, fiul unui funcţionar din Consiliul Judeţean, şi-a postat pe Facebook o fotografie în care purta o haină nazistă şi caschetă germană.
naziss
Svastica nazistă, însemnul SS şi vulturul hitlerist, trei simboluri care au îngrozit o lume şi continuă să împrăştie durere, sînt afişate cu mîndrie de către un tînăr buzoian pe cel mai mare site de socializare.
Ba, mai mult, primeşte din partea prietenilor mesaje de încurajare.
„Heil, durule” sînt printre comentariile care aprobă decizia tînărului de a purta probabil cea mai detestată, respingătoare şi interzisă uniformă militară.
Cornel Rîmniceanu, student la Politehnică, fiul unui inspector din cadrul Consiliului Judeţean Buzău, încalcă astfel Ordonanţa de Urgenţă nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob, fiind pasibil de la cîteva luni pînă la cîţiva ani buni de închisoare.
Mesaje care îngrijorează
Poartă cu mîndrie uniforma de Schutzstaffel sau SS, aruncînd în derizoriu holocaustul determinat de vulturul nazist responsabil de moartea a milioane de vieţi nevinovate în cel de-Al Doilea Război Mondial.
Cornel Rîmniceanu, un tînăr student buzoian, s-a îmbrăcat în hainele pătate de sîngele încă neînchegat, simbolul organizaţiei paramilitare fasciste, baza partidului nazist, purtîndu-le ulterior pe stradă.
Nu a fost de ajuns. Teribilistul şi-a postat pe pagina de Facebook poza în demersul său de a primi cît mai multe like-uri şi comentarii.
Mesajele nu au întîrziat să apară.
Nu au fost semnale de dezaprobare, aşa cum ne-am fi aşteptat, ba din contră.
„Durule, Hitler reîncarnat, ce tare, heil”, sînt mesajele cu care fapta buzoianului a fost răsplătită.
Cu aer de beizadea
Tînărul, fiul unui inspector de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Buzău, ignoră astfel nu numai durerea familiilor care şi-au pierdut apropiaţii în lagărele de concentrare, ci şi legile statului român.
Costel Rîmniceanu, tatăl băiatului, habar nu avea de pozele publicate pe cel mai mare site de socializare.
Vizionînd imaginile, bărbatul şi-a pus mîinile în cap şi şi-a sunat fiul, mai ales după ce i-a făcut cadou un autoturism Audi.
A aflat că de fapt uniforma de nazist a fost adusă de pe vas de către un alt tînăr, iar poza a fost postată pe Facebook chiar de către fiul său: „Şi zi-mi şi mie cine ţi-a făcut poza asta?… Şi a pus-o pe Facebook? Aaa, tu ţi-ai pus-o! Bravo mă, ce deştept eşti mă… Deci mă Cornele, nu te supăra acum, ai făcut cea mai mare prostie şi nu are rost acum să te pretezi pentru nişte găinării de-astea de doi lei. De ce nu l-ai lăsat pe Gabi să-şi ia cu el casca în cap, să-şi pună haina aia…”
Al doilea caz
Potrivit Parchetului de pe lîngă Judecătoria Buzău, fapta tînărului constituie infracţiune pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.
Parchetul Judeţean s-a autosesizat după ce subiectul a fost prezentat în ediţia de astăzi a cotidianului Şansa buzoiană.
Buzoianul va fi chemat la audieri.
Un caz asemănător este cel al tînărului Marius Tranca, buzoian care a fost condamnat la închisoare pentru fascism şi xenofobie în două rînduri.
mariustrancaAjuns în atenţia oamenilor legii, fiind acuzat că ar fi aplicat afişe şi însemne naţionaliste pe indicatoarele rutiere şi stîlpii de electricitate din Buzău.
Cinci ani mai tîrziu Tranca Marius strînsese trei dosare de cercetare penală.
În două dintre acestea a fost judecat pentru răspîndirea de simboluri fasciste, pedeapsa primită fiind de şase luni de închisoare.
mariustranca2A urmat şi cel de-al patrulea dosar penal întocmit pentru fascism, antisemitism şi ameninţare la adresa unei familii de evrei, după ce a desenat simboluri şi a scris lozinci pe diferite obiective din municipiu.
Articol preluat dintr-un ziar…de rahat

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Sunt curios daca cineva se imbraca in uniforma comunista si se afisa cu secera si ciocanul daca se facea atat de mult tam-tam. Stalin a ucis de 3-4 ori mai multi oameni decat Hitler. De ce Hitler e aratat cu degetul si Stalin nu si de ce legile sunt atat de drastice pentru afisarea si adoptarea politicii de dreapta? PENTRU CA MASS-MEDIA SI CLASA POLITICA SUNT O ADUNATURA DE JIDANI NENOROCITI.

    • Nu vezi atatia idioti cu tricouri cu CheGuevara si Secera si Ciocanul ? 🙂 La noi comunismul nu-i condamnabil… ar intra prea multi ex-activisti. Probabil o sa-l interzica cand o sa moara ultima lichea.

Lasa un comentariu