Vezi aici filmul socant despre AVORT de la ora de RELIGIE. Un elev din Vaslui a ajuns la spital dupa vizionare – VIDEO

vsl

Un profesor de religie care a prezentat, miercuri, unor elevi ai Liceului „Emil Racovita” din Vaslui, un film despre avorturi, un elev in varsta de 17 ani lesinand in timpul vizionarii, spune ca documentarul este „foarte educativ” si „tine de umanitate”.

Profesorul de religie Gabriel Vranceanu a declarat, corespondentului Mediafax, ca a prezentat elevilor filmul in timpul caruia un baiat a lesinat si a fost dus cu ambulanta la spital pentru ca acestia sa „perceapa pacatul avortului”.

„Acest documentar, o productie americana, este unul foarte educativ si l-am prezentat tocmai ca elevii sa perceapa pacatul avortului. Eu nu cred ca imaginile vizionate sa aiba vreo legatura cu ce i s-a intamplat elevului. Nu e un film de groaza, tine strict de umanitate”, a spus profesorul de religie.

Miercuri, un elev de 17 ani din clasa a XI-a a Liceului „Emil Racovita” Vaslui a lesinat in timp ce viziona un documentar despre avort, prezentat de profesorul de religie. Baiatul a fost dus cu ambulanta la spital, unde i-au fost acordate ingrijiri, elevul revenindu-si si fiind trimis acasa.

”Elevului in varsta de 17 ani a spus ca i s-a facut rau de la niste imagini despre chiuretaj pe care le-a vazut in timpul orei de religie. A fost diagnosticat cu distonie neurovegetativa, a primit reteta si a fost trimis acasa”, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta, Lelia Croitoru.

Inspectoratul Scolar Judetean a inceput o ancheta in acest caz, seful institutiei, Gabriela Placinta, declarand ca deocamdata nu stie daca filmul pe care profesorul de religie l-a supus vizionarii in timpul orei este unul compatibil cu programa scolara.

Comisia de disciplina din cadrul liceului vasluian se va pronunta, in termen de o luna, asupra faptei profesorului. sursa: aktual24.ro

VEZI SI: ALERTĂ – Zeci de generali ruşi, ucişi într-un atentat în Siria

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Cred ca profesorul a facut foarte bine ca a prezentat filmul .
    Baietii si fetele, deopotriva, trebuie sa cunoasca aceste lucruri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *