Vezi aici CUM ARATA CASA Izabellei! Aici este locul unde au fost “invitati” 57.000 de oameni

ziua-izabellei

Adolescenta din Constanta care a devenit celebra in doar cateva ore datorita unei greseli pe Facebook locuieste cartierul Dacia al orasului de la malul marii.

Izabella a incercat sa isi creeze un cont pe Facebook impreuna cu o prietena, insa din cauza unei greseli a postat de fapt un eveniment intitulat “Ziua Izabellei” la care a invitat pe toata lumea, in doar cateva ore strangandu-se peste 57.000 de participanti.

c1

In realitate, locuinta pe care o indicase Izabella pe reteaua de socializare este in realitate o casa parasita, care apartine in acte unui cetatean din Navodari.

c2

Imobilul, destul de mare, este situat pe Strada Pictor Stefan Luchian, in cartierul Dacia din Constanta, chiar langa cele “Trei ceasuri rele”, o statuie moderna pe care sunt montate trei ceasuri digitale, acum nefunctionale.

c4

Cladirea, care pare sa fi costat milioane de euro, este, de altfel, singura de pe strada Stefan Luchian din oras si este inconjurata de blocuri de locuinte in care stau mai mult pensionari, potrivit sursei citate.

c5

Mama Izabellei nu a certat-o

Mama Izabellei a declarat ca nu a certat-o pe fiica sa dupa ce a vazut isprava pe care a facut-o. Cu toate acestea, femeia s-a speriat cand a vazut “lista” de la petrecerea Izei.

c6

“Nici eu nu stiu cum s-a ajuns aici! Eram la servici, si-au facut o pagina, Iza si Sara, nu stiu ce au gresit ele! Nu se mai tine! S-a anulat! Ea se simte foarte bine, e entuziasmata ca e vedeta! Nu am certat-o! M-am speriat, i-am dezactivat conturile dar ma gandeam ce-o iesi din asta!”, a anuntat mama Izabellei, in aceasta dimineata, in direct la un post de radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.