Vezi aici ce activitati presteaza Gigi Becali la locul de munca

gigi-becali-arestat

Gigi Becali a trecut peste problemele medicale pe care le-a invocat, iar incepand de luni a devenit angajatul Academiei de Fotbal Gica Hagi.

Conform contractului semnat de Penitenciarul Poarta Alba cu Academia lui Gica Hagi, Becali se ocupa de “intretinerea cladirilor, a spatiilor interioare, exterioare si a terenurilor”, potrivit Romania TV.

Deocamdata nu este insa clar modul in care Gigi Becali poate presta aceasta munca, ce necesita efort fizic, in conditiile in care omul de afaceri a invocat probleme medicale grave pentru care a solicitat o interventie in strainatate.

Gigi Becali a iesit din inchisoare: Prima zi de munca la Academia Hagi Alaturi de Gigi Becali mai lucreaza alti 23 de detinuti de la Poarta Alba.

La patru zile de munca, lui Gigi Becali i se scade o zi din pedeapsa de trei ani si jumatate pe care o executa.Gigi Becali presteaza activitatea de la Academia lui Gica Hagi sub paza permanenta, conform sursei citate.

Patronul clubului Steaua este scos din penitenciar in fiecare dimineata, iar la finalul programului se intoarce in unitatea de detentie.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu