Veteranii de razboi omagiati de Armata Romana

veteran

Marţi, în toate marile garnizoane militare din ţară, vor fi organizate de către Ministerul Apărării Naţionale (MApN) manifestări dedicate Zilei veteranilor de război, care se sărbătoreşte anual pe 29 aprilie.

În Bucureşti vor avea loc ceremonii militare şi religioase de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol (de la ora 8.00) şi la Monumentul Eroilor din Al Doilea Război Mondial, din faţa Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” (începând cu ora 10.00).

Ceremoniile dedicate ostaşilor români au început încă de astăzi. Astfel luni dimineaţa, la Palatul Cercului Militar Naţional, a avut loc Adunarea solemnă a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, la care au participat reprezentanţi ai asociaţiilor de veterani de război, cadre militare în activitate, în rezervă şi în retragere, informează Biroul de presă al MApN prin intermediul unui comunicat.

Ziua Veteranilor de Război se sărbătoreşte în fiecare an la 29 aprilie şi a fost instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 1222/2007. Sursa: FrontPress.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *