“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Vești rele de la meteorologi! Vom avea o iarnă cu fenomene extreme, viscole puternice și temperaturi de până la -30 de grade

vremea2
Meteorologii vin cu vești îngrijorătoare despre iarna 2017-2018. Anotimpul rece vine cu fenomene extreme, viscole puternice și temperaturi de -30 de grade.

De departe, iarna 2017-2018 va fi una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani din România.

“Fenomenele severe nu vor lipsi. Vorbesc aici despre viscole, despre posibile ninsori abundente și despre episoadele de ger, acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor în România.

Primele semnale arată că vom avea perioade lungi în această iarnă, în care vremea să se încadreze în normalul vremii de iarnă, ceea ce însemnă posibilitate foarte mare de apariţie a fenomenelor despre care vorbeam.

În lunile noiembrie si decembrie, primele luni ale sezonului rece, este normal să fie și perioade când temperaturile noaptea să scadă sub limita gerului.

În lunile ianuarie și februarie avem în medie cel puţin 2 viscole”, a spus Florinela Georgescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie.

Temperaturi chiar și de -30 de grade Celsius

Pentru luna decembrie, directorul ANM a prognozat temperaturi normale pentru această perioadă, însă a avertizat că pot exista episoade cu ger şi viscol.

“Se pot înregistra şi minus 20 de grade. S-a mai întâmplat şi se poate repeta”, a explicat meteorologul.

În ianuarie, temperaturile vor fi sub norma climatologică, iar precipitaţiile vor fi mai însemnate în partea de vest şi centru.

“Putem avea chiar şi minus 30 de grade. Este un semnal al unor episoade de ger. Fenomele cele mai severe vor fi în a doua parte a iernii. Trebuie să fim foarte atenţi la jumătatea lunii ianuarie”, a avertizat Florinela Georgescu.

De asemenea, previziunile Centrului European de Prognoză, în decembrie, în Transilvania, în Muntenia şi Dobrogea vor fi ninsori mai abundente decât ar fi normal, iar în zonele unde temperaturile vor fi pozitive, ploile vor fi puternice.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.