GENERAL

Vești NEGRE în showbiz! Anca Serea a ajuns la URGENȚE! Medicii au confirmat că are CREIERUL afectat

asrx

În ultima vreme, Anca Serea a ajuns de mai multe ori la camera de gardă.

Din păcate, vedeta are o afecțiune cu care se confruntă încă din copilărie și pe care a moștenit-o de la mama ei.

Anca are anemie severă și este nevoită să facă tratament perfuzabil, foarte des. Cea mai mare problemă însă este că are amețeli, iar creierul ei nu se mai oxigenează.

„Am o anemie severă, o am din copilărie. Din păcate, o moștenesc și copiii. Trebuie să fac un tratament perfuzabil, în cantități foarte mari, pentru că sunt la limita foarte coborâtă, de aceea nu mi se mai oxigenează ca lumea creierul și am amețeli.”

“Majoritatea femeilor, până la o anumită vârstă, se confruntă cu problemele astea. Doar că eu am un ritm foarte alert, dorm puțin. Merg la mai mulți doctori, acum urmează să consult un hematolog și sper să îi dăm de capăt. Fac un tratament de mai multă vreme, dar acum s-a acutizat”, a declarat Anca Serea, pentru Libertatea, .

Vezi: Jurnalistii mizerabili de la B1TV ii ataca in ultimul HAL pe legionarii Moța și Marin si pe scriitorul Sorin Lavric

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.