VESTI EXTREME PENTRU SOFERI. Explodează tarifele pentru poliţele RCA! CAT TREBUIE SA SCOATETI IN PLUS DIN BUZUNAR

Cine greşeşte în trafic va plăti sute de lei în plus pentru asigurarea obligatorie auto. Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat preţurile de referinţă pentru următoarele şase luni.

Tarifele de referinţă publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru următoarele şase luni arată majorări pentru aproape toate categoriile de şoferi. Vorbim acum despre cei tineri, cu vârste sub 30 de ani. Pentru o maşină cu o capacitate cilindrică de 1.200 de centimetri cubi, tariful de referinţă va fi cu 93 de lei mai mare faţă de anul trecut.

Peste această capacitate cilindrică, majorarea este 124 de lei faţă de 2018. Pentru maşinile un pic mai puternice, cu motor de până la 1.600 de centimetri cubi, creşterea este de 260 de lei.

Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 41 şi 50 de ani, cu maşină de aceeaşi capacitate, tariful de referinţă este cu 224 de lei mai mare. Pentru o maşină cu un motor şi de 2000 de centimetri cubi, preţul creşte cu 361 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.