Vești DEZASTRUOASE despre salarii! Anunț de ULTIMA ORA de la Casa Națională de Pensii

Majorarea salariilor va fi înghețată la nivel național de Casa Națională de Pensii. Instituția nu are de gând să respecte OUG 114 prin care este prevăzută majorarea salariilor.

Casa Naţională de Pensii Publice le-a solicitat, marţi, directorilor executivi ai tuturor caselor judeţene de pensii, să nu aplice majorările salariale prevăzute în OUG 114, documentul fiind publicat de un deputat PNL.

„Vă rugăm prin prezenta să NU procedaţi la emiterea pentru personalul din subordine a deciziilor privind majorarea (OUG 114/2018) cu 1/4 din diferenţa dintre salariul de bază pentru anul 2022 şi cel din luna decembrie 2018, până la noi dispoziţii. De asemenea, vă rugăm să NU puneţi în aplicare ordinele privind majorarea salarială primite pe fax pentru directorul executiv şi directorii adjuncţi, până la primirea de la CNPP a unor noi dispoziţii”, se arată în adresa dată publicităţii de deputatul PNL Dan Vîlceanu.

Documentul este semnat de Gabriel Ionescu, şeful Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul Casei Naţionale de Pensii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.