Vești bune pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă. Cum vor încarca telefonul de acum:

1200

Producătorul de echipamente de networking TP-LINK extinde gama de accesorii disponibile în magazinele din România cu noul acumulator extern de 10000mAh, PB50, care este compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu încărcare prin USB şi care au tensiune de intrare de 5V, inclusiv iPhone-uri, iPad-uri şi gadget-uri cu sistem de operare Android.

Potrivit reprezentanţilor companiei, cele două porturi USB de 5V/2A, respectiv 5V/1A, pot fi folosite simultan pentru încărcarea oricăror două dispozitive mobile.

‘Nevoia unei baterii suplimentare este tot mai mult resimţită de utilizatori, în contextul creşterii timpului petrecut pe diverse dispozitive mobile, pentru divertisment sau pentru a comunica online cu prietenii. Bateriile externe TP-LINK ajută utilizatorii de gadgeturi să rămână conectaţi, prelungind viaţa dispozitivelor lor cu mult peste cea a bateriei’, a declarat Hermes Song, manager general TP-LINK România.

Conform unui comunicat remis luni AGERPRES, citat de economoca.net, acumulatorul LG Litiu-Polimer de 10000 mAh este conceput să ofere utilizatorilor o sursă de energie puternică într-un dispozitiv uşor de transportat şi care asigură mobilitate pe parcursul întregii zile. În plus, asigură protecţie împotriva scurtcircuitării, supravoltajului, supratensiunii, supraîncărcării, supraîncălzirii şi supradescărcării.

‘Acumulatorul extern universal PB50 dispune de tehnologie de încărcare inteligentă, detectând automat voltajul şi amperajul dispozitivelor pentru încărcarea rapidă. Acumulatorul extern universal este disponibil în magazinele online şi offline la preţuri începând de la 229 de lei’, se spune în comunicat.

TP-LINK este producător global de echipamente de reţea pentru clienţi SOHO şi IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări şi deservesc zeci de milioane de clienţi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *