Vestea-BOMBĂ pentru COPII și PĂRINȚI. S-ar putea ÎNCHIDE ȘCOLILE!

Școlile ar putea fi închise din cauza vremii extreme anunțate de meteorologi, a declarat, în această seară, ministrul Ecaterina Andronescu.

Ea a spus că există posibilitatea închiderii şcolilor, ca urmare a informării meteorologice privind fenomenele meteo extreme, din perioada imediat următoare.

„Fără îndoială. Cum să punem copiii sub risc? Ar fi abolut inacceptabil”, a spus Andronescu. Ea a subliniat însă că o astfel de decizie se va lua nivel local, în funcţiile de situaţiile care apar zonal.

„Nu ia ministrul decizia. O ia fiecare autoritate locală, directorul şcolii cu autoritatea locală, în situaţiile pe care vremea le generează acolo. Nu închidem toate şcolile”, a explicat Ecaterina Andronescu.

Potrivit unei informări meteorologice, vaIabilă pentru intervalul 05 mai, ora 15 – 08 mai, ora 09, vom avea parte de perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. „În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și izolat 40…60 l/mp”, se arată în informarea ANM.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.