Veste trista pentru iubitorii de rock din Buzau: A murit Vali Nicola / Covala

Veste trista pentru iubitorii de rock din Buzau, dar si pentru toti cei care au petrecut de-a lungul timpului la evenimentele care l-au avut ca maestru de ceremonii pe Vali Nicola, sau Covala, asa cum era cunoscut de toti prietenii si apropiatii, conform Observatorul Buzoian.

In urma cu putin timp, Covala a plecat dintre noi, dupa ca a suferit, cel mai probabil, un infarct. Acesta tocmai fusese amfitrionul unui eveniment desfasurat zilele acestea la Bacau, iar in cursul zilei de azi urma sa se intoarca acasa. Nu a mai apucat sa faca acest drum pentru ca, dupa cum spun cei impreuna cu care se afla la evenimentul respectiv, a acuzat la un moment dat o stare de rau, iar la scurt timp a decedat, interventia echipajului de Ambulanta solicitat pentru a-i acorda primul ajutor, fiind zadarnica.

Pe langa numeroasele evenimente si petreceri la care a fost maestru de ceremonii, Covala s-a implicat activ si in organizarea festivalului de rock Top T, in ultimii ani fiind foarte dezamagit ca festivalul a ajuns pe linie moarta, iar eforturile de revigorare sunt firave si zadarnice.

Totodata, a fost si un apreciat sunetist, putand fi zarit „la butoane” cu ocazia a nenumarate evenimente artistice si culturale din judet si din tara.

Nonconformist, pasionat de muzica si sufletist atunci cand se implica in organizarea vreunui eveniment, Vali Nicola lasa in urma un gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *