“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Veste şoc pentru Sorin Oprescu! Decizie de ultimă oră în Italia

sorin oprescu a fost condamnat la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare mmK

Detalii de ultim moment din Italia, în legătură cu dosarul în care a fost condamnat Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei. S-a întâmplat chiar în acest weekend, iar avocaţii au confirmat oficial.

Doi fugari din dosarul lui Sorin Oprescu s-au predat în Italia! Tribunalul i-a pus deocamdată în libertate
Două persoane condamnate ce fac parte din „lotul Oprescu” au fost eliberate în Italia de către Curtea de Apel din Napoli. Ei se predaseră anterior în Italia, însă instanţa a decis că pot sta în libertate până la momentul judecării cererii de extrădare în România.

Este vorba despre Cornel Bogdan Popa, fost director la Administrația Cimitirelor, care a fost condamnat în România la 11 ani şi 6 luni de închisoare, şi omul de afaceri Romeo Albu, condamnat la 6 ani de închisoare.

Cornel Bogdan Popa a fost condamnat pentru luare de mită, o parte din bani ajungând apoi la primarul Sorin Oprescu. Romeo Albu a fost condamnat definitiv în acelaşi dosar de corupţie.

Cererea de extrădare în România va fi judecată joi, 16 iunie
„Pentru noi e o chestiune foarte importantă, pentru că ieri am avut acest prim rezultat. Domnii Popa și Albu s-au predat din proprie inițiativă la închisoare în urmă cu două zile.

Vineri la 12, Curtea de Apel din Napoli, prin președintele Gabriela Gallucci, a decis ca să fie judecati în libertate. (…)

A fost o eliberare dată pe baza faptului că ei se află aici în Italia de aproximativ cinci ani, dezvoltă activități în Italia cu o firmă de avocatură. Inclusiv familiile lor sunt rezidente aici. (…)

Iar joia viitoare, pe 16 iunie, va fi audierea care privește cererea de predare în România. Evident, aceea va fi o nouă bătălie de înfruntat.

Dar eliberarea de ieri este un rezultat important și sperăm că va fi bine și atunci. Nu există alte noutăți la acest moment, totuși sunt liberi, Secția a VIII-a a Curții de Apel le-a permis eliberarea”, a declarat avocatul Giancarlo Madonna pentru Libertatea.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.