Veste-șoc! O cunoscută jurnalistă este curtată de Dragnea! Ce promisiune de nerefuzat i-a făcut liderul PSD

Veste-șoc în lumea presei! Liviu Dragnea face tot ce-i stă în putere pentru a convinge una dintre cele mai cunoscute jurnaliste să fie alături de el. Potrivit unei informații de ultima oră, liderul PSD i-ar fi făcut acesteia o promisiune de nerefuzat!

O veste-şoc a făcut făcută publică în urmă cu puţin timp. Deputatul PMP, Robert Turcescu, a susţinut, pe contul său de facebook, că a aflat pe surse faptul că Liviu Dragnea i-a propus Alessandrei Stoicescu de la Antena 3 să deschisă lista PSD la alegerile europarlamentare. ”Surse: Dragnea si-a anuntat apropiaţii ca Alessandra Stoicescu (Antena 3) va deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare!”, scrie Turcescu.

Această informaţie a mai fost vehiculată şi în trecut, presa susţinând că moderatoarea emisiunii „100 de minute” de pe postul Antena 3, Alessandra Stoicescu, ar vrea ca îan anul 2019 să părăsească televiziunea controlată Dan Voiculescu. S-a spus atunci că Alessandra Stoicescu va renunţa la televiziune petru a intra în viaţa politică şi că va alege partidul condus de Liviu Dragnea. Ea ar avea susţinerea necondiţionată a liderului PSD, Liviu Dragnea. Alessandra Stoicescu este jurnalist la postul Antena 3 şi este căsătorită din anul 2013 cu Sergiu Constantinescu, colegul său de la trustul de televziune. lessandra Stoicescu nu este singurul jurnalist care a decis să renunţe la presă pentru a intra în politică.

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a făcut acelaşi pas. Înainte de a se alătura PSD, Firea a lucrat La Antena 3, unde a fost redactor şi prezentator al emisiunii „Observator” (până în iulie 2009), precum şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 şi al emisiunii „Știrea Zilei” la Antena 3. Alessandra Stoicescu s-a căsătorit în 2013 şi a fost cununată de cuplul Firea-Pandele, ajungând, astfel, fina primarului Gabrielei Firea, cea care nu se află în relaţii bune cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.