“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

VESTE PROASTA pentru cei care au mașini cu GPL. Iata in ce locuri vor fi interzise

Accesul și staționarea automobilelor, alimentate cu gaz, în parcările subterane vor fi interzise. O decizie în acest sens a fost adoptată de Guvern, care a votat modificarea Regulamentului circulației rutiere.

Potrivit autorilor modificărilor, acestea au drept scop reducerea riscurilor de incendii şi explozii la exploatarea autovehiculelor cu sistem de alimentare cu gaze.

Astfel, potrivit noilor prevederi, unitățile de transport, alimentate cu gaze, nu vor avea voie să staționeze în parcările subterane ale clădirilor locative multietajate, ale clădirilor de menire social-culturală și în cele cu destinație publică și administrativă; va fi interzis accesul și staționarea acestora în parcările subterane de tip închis

Proiectul prevede afişarea obligatorie a unui indicator care interzice accesul automobilelor alimentate cu gaz la intrarea în parcările subterane.

Potrivit documentului, cei care au maşini dotate cu sisteme GPL şi nu afişează semnul distinctiv pe caroserie vor fi sancţionaţi.

Interdicția va fi reglementată printr-un indicator rutier nou.

Potrivit datelor Ministerului Afacerilor Interne, în anul 2016, au fost depistate peste sase mii de mașini reutilate cu sistem de alimentare cu gaze fără autorizație.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.