Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALNOUTATISTIRI

VESTE PROASTA! LEGEA care va afecta portofelele a milioane de români intră în vigoare de la 1 septembrie

lei ron bani

Veste soc pentru milioane de romani dupa ce Ministrul Finantelor a luat o decizie la care nimeni nu se astepta. Vestea va afecta portofelele a cateva milioane de romani.

Oficialii institutiei au negociat cu marii jucatori din industria de tutun un calendar de majorare a accizei cu cate 2% pe an pana in 2022. Astfel, tigarile se scumpesc de la 1 septembrie cu 10 bani, asta dupa ce Ministerul Finantelor va creste acciza la tutun cu 1%.
Acciza totala la tigarete creste cu 1% de la 1 septembrie 2016 si cu cate 2% pe an pana in 2022, incepand cu anul viitor. Declaratia a fost facuta pentru Capital de Ionut Misa, secretar de stat din cadrul minsiterului de Finante.

La alte produse din tutun precum tigarile incalzite tutun fin destinat rularii de tigarete, alte tutunuri de fumat, acciza creste cu 2% de la 1 ianuarie 2018, urmand ca majorarea sa se mentina pana in 2022 inclusiv. Structura accizei, in schimb, ramane la fel, iar acciza minima ramane 97% din acciza totala, citeaza teotrandafir.com

Modificarile se vor face in Parlament prin amendarea OUG 3/2017, aflata acum la Comisia de Buget Finante a Camerei Deputatilor, in faza de raport. De asemenea. modificarile sunt cuprinse in Raportul de Convergenta aprobat vineri de Guvern si care va fi trimis Comisiei Europene.

VEZI SI: Un om puternic! Era calm după ce-și pierduse soția și fiul într-un grav accident rutier! – VIDEO SOCANT

Producatorii de tigarete nu au fost luati prin surprindere

„Era de asteptat o crestere a accizei totale, dat fiind faptul ca nu a fost inflatie in 2016 si ca, de la 1 aprilie, a scazut componenta specifica. Dupa publicarea in Monitorul Oficial, fiecare producator isi va anuta noile preturi, urmand procedura legala”, a declarat, pentru Capital, Gilda Lazar, director de comunicare al JTI Romania. (Preluat de AICI)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.