Veste imensă pentru Elena Udrea! Ce luptă a câștigat fostul ministru

Arestată în Costa Rica, fostul ministru, Elena Udrea se află în război cu Fiscul, ce vrea să îi scoată averea la licitație.

Recent, Elena Udrea a primit, însă, o veste la care nu se mai aștepta.

Judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea sa silită.

Vestea bună este că Elena Udrea va mai sta cu averea o perioadă. Veste proastă e că ANAF a fost îndrumat de judecători să deschidă un alt dosar, la o instanţă superioară. Asta deoarece juriştii instituţiei publice nu au ştiut sau nu au avut interesul să ştie unde ar fi trebuit să depună cererea de executare şi… au încurcat instanţele.

Citiți și:  ANAF incepe macelul: vizează direct popririle și executările silite

Chiar cu o zi înainte de a fi capturată, infractoarea Elena Udrea era citată, pe site-ul instanţelor de judecată, în dosarul respectiv: „UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemată în această instanţă, camera 301, în ziua de 05.11.2018, Completul C3 – civil şi executări, ora 09:00, in calitate de Intimată, în proces cu STATUL ROMÂN PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, alte cereri privind executarea silită. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”.

Elena Udrea a fost reţinută, în urmă cu două luni, în Costa Rica, informaţia fiind făcută publică de Autoritatea de Investigaţii Judiciare. La scurt timp, ofiţerii Interpol au capturat-o şi pe Alina Bica, fostă şefă a DIICOT.

Citiți și:  ANAF, anunțul momentului: ATENȚIE!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile