VERDICTUL unui profesor universitar: Vaccinarea cu AstraZeneca poate provoca TROMBOZE

Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș susține că potrivit unui studiu care a analizat efectele vaccinului AstraZeneca, puține persoane au făcut tromboze după ce s-au vaccinat.

Expertul în sănătate publică, Răzvan Cherecheș, citează un studiu potrivit căruia 30 de persoane au făcut tromboze din 5 milioane vaccinate cu vaccinul AstraZeneca. În schimb, 100.000 de persoane au făcut tromboze din 5 milioane care au fost infectate cu COVID-19, mai arată studiul citat de Răzvan Cherecheș.

Alte studii recente arată că vaccinarea reduce semnificativ transmiterea virusului.

„Veste bună – tot mai multe studii încep să demonstreze că vaccinul reduce semnificativ transmiterea virusului, nu doar exprimarea simptomelor. Un studiu în Scoția pe mai mult de 190,000 membri de familie a peste 140,000 angajați ai sistemului de sănătate au fost mult mai puține cazuri noi și spitalizări din familiile angajaților vaccinați din sănătate față de familiile angajaților nevaccinați de asemenea, s-a observat că riscul pentru familii scade semnificativ după rapel, comparativ cu cei vaccinați doar cu prima doză”, a explicat, pe Facebook, Răzvan Cherecheș, profesor de sănătate publică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Sursa: stiripesurse.ro

LASA UN COMENTARIU