“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

VERDICTUL lui Bill Gates. Cand se va termina pandemia?

202001281150439063 When Bill Gates prophecy about deadly virus outbreak SECVPF

„Faza acută” a pandemiei de Covid-19 se va încheia în 2022, a prezis Bill Gates, miliardarul fondator al Microsoft și pasionat de vaccinuri, pe blogul său, considerând, de asemenea, „preocupantă” ascensiunea variantei Omicron.

„Ar putea fi o prostie să facem altă predicție, dar cred că faza acută a pandemiei se va încheia cândva în 2022”, a sugerat miliardarul într-o postare pe blogul său GatesNotes.

Peste câțiva ani, speranța mea este că singurul moment în care va trebui să vă gândiți cu adevărat la virus este atunci când vă faceți vaccinul comun împotriva Covid și gripei în fiecare toamnă. *Vaccinaților, vă este clar, nu? Într-un umăr Covid, în celălalt gripa ?
Companiile farmaceutice au avut în trecut dificultăți în a vinde populațiilor vaccinul împotriva gripei din cauza ratei sale de eficacitate relativ scăzute, care se datorează în mare parte faptului că oamenii de știință trebuie să ghicească ce tulpină de gripă va fi cea mai răspândită într-un anumit an.

Gates, cu toate acestea, este optimist în ceea ce privește terapia, subliniind că gigantul farmaceutic Merck a primit recent aprobarea FDA pentru antiviralul său molnupiravir pentru persoanele cu risc ridicat. Pilula „reduce semnificativ șansele de a fi spitalizat sau de a muri din cauza Covid-19 (deși nu atât de mult pe cât am sperat inițial)”, a spus el.

Mogulul tehnologiei a recunoscut că, în ciuda lansării și adoptării în masă a vaccinurilor Covid-19 în întreaga lume, mai multe persoane au murit cu virusul în 2021 decât în ​​2020, adăugând că îmbunătățirea situației pandemiei din acest an nu a fost la fel de „dramatică”. așa cum spera el.

Gates poate dormi pe lauri, după ce și-a mărit valoarea netă a averii la 137 miliarde de dolari în timpul pandemiei.

Miliardarul a încercat să reducă diviziunea de clasă dintre el și cititorii săi, declarând că 2021 a fost „cel mai neobișnuit și mai dificil an din viața lui”, în timp ce „suspectează că mulți dintre cei care citesc acest lucru ar putea spune același lucru”.

Gates a numit apariția variantei Omicron a virusului „îngrijorătoare”, dar a spus că lumea este „mai pregătită să facă față variantelor potențial rele” decât înainte. Oamenii de știință din Africa de Sud care au descoperit varianta Omicron au sugerat în mod special că simptomele sunt ușoare și nu reprezintă un mare motiv de îngrijorare.

Gates s-a plâns în mod repetat de inechitatea distribuției vaccinurilor la nivel mondial, numind-o „cea mai mare dezamăgire” pentru el în timpul pandemiei și spunând că „nu are sens” să vaccineze persoanele cu risc scăzut înaintea populațiilor mai în vârstă și vulnerabile din țările mai sărace.

Numeroasele sale ONG-uri legate de vaccinuri s-au străduit să convingă țările bogate să adune fonduri pentru vaccinarea națiunilor africane, dintre care multe au gestionat pandemia mai bine decât se așteptau, datorită familiarizării îndelungate cu antiparazitare, anti-inflamatorii, medicamente contra malariei, ieftine, și disponibile pe scară largă.

Sursa: ortodoxinfo.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.