“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Verdictul Danei Budeanu. Cine va câștiga războiul din Ucraina

dana budeanu despre certificatul verde 742174

Dana Budeanu afirmă că ceea ce vedem acum în Ucraina este o lecție dură servită nemilos de o putere militară ignorată prea mult timp din noua ordine mondială imaginată de SUA după sfârșitul Războiului Rece. Cunoscutul designer face și o previziune în privința câștigătorului războiului din Ucraina.

“Putin nu va cuceri Ucraina. Putin se va limita la controlul Ucrainei la est de Kiev, in timp ce restul tarii va fi spulberat. Logistica militara si infrastructura vor fi distruse sub privirile progresiste ale liderilor occidentali. Aplauzele lui Zelenski din diferite cancelarii vor deveni imaginea de care se vor agata zeci de milioane de ucrainieni nevinovati.

Ceea ce vedem acum, este o lectie dura servita nemilos de o putere militara ignorata prea mult timp din noua ordine mondiala imaginata de Sua dupa sfarsitul Razboiului Rece. Rusia a fost umilita sistematic in anii 90 si apoi primita doar in antecamera noii reasezari globale. Acest dispret a fost inghitit de Putin pentru ani intregi, pana cand Sua s-a decis sa administreze si ultima aroganta, invitarea Georgiei si Ucrainei in NATO.

Ceea ce s-a intamplat cu Georgia stim cu totii, un alt caz clasic de cretinism occidental decontat de oamenii nevinovati. Zelenski de azi este doar o copie a lui Saakashvili de atunci. Acelasi scenariu cu alti actori in rol de servitori amabili ai SUA.

Liderii politici adevarati stiu ca viata reala este dura si cinica. Politicienii adevarati stiu ca tarile mici trebuie sa joace pe sarma intre marile puteri. Regulile geopolitice sunt trasate de baietii mari pentru a fi respectate de copiii mici. In cazul lor nu se aplica si se pot schimba oricand. Asa cum politica externa a Sua se ghideaza dupa doctrina Monroe si poate face ce vrea de multe decenii in America de Sud, asa si Rusia de azi a decis sa aplice acelasi model in Ucraina.

Este o invazie? Categoric da. Este dreapta? Categoric nu. Putea fi evitata? Categoric da. Dar la ce ne incalzesc toate cele de mai sus, cand ne gandim ca nimeni din marile puteri nu va ridica un deget pentru a sustine povestea actorului de la Kiev.

Zelenski nu este un lider. Zelenski este doar un actor devenit marioneta a Occidentului cu acceptul lui Putin. Zelenski nu este un erou si este suficient sa vezi imaginile cu refugiatii pentru a intelege asta. Faptul ca marea masa s-a alienat si Sua a decis ca poate face cand vrea revolutii portocalii in Estul Europei este un adevar. Cine a crezut ca statele pot fi conduse de wall-uri de pe Facebook sau Instagram, isi primeste acum raspunsul cinic dormind intr-un cort de refugiati. Nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva, dar istoria ne serveste o lectie despre ce inseamna oameni de stat si politica externa”, afirmă Dana Budeanu pentru App Verdict.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.