VERDICT: UNGURUL MOTOCLIST ucis pe o sosea din Covasna a MURIT LINSAT DE TIGANI!

motocilist-ucis-de-tigani

Apar mărturii uluitoare în cazul motociclistului mort pe o şosea din Covasna, în urmă cu două săptămâni. Autopsia a arătat că bărbatul ar fi avut zile, în urma accidentului. 

Pal Tamas îşi aminteşte cu groază momentele pe care le-a trăit în urmă cu două săptămâni. A vrut să-şi ajute prietenul, pe Attila , dar era să moară în mâinile localnicilor furioşi. Doar vesta de motociclist l-a salvat. Soţia lui Attila vrea să se facă dreptate. Ea îşi va creşte acum singură copilul de şapte ani. Băiatul a aflat deja că tatăl lui a avut un accident cu motocicleta şi că nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! S-A INTERVENIT CU MASCATII DUPA CE UN GRUP DE ETNICI "NEPRECIZATI" AU DAT FOC UNUI CATELUS SI AU AMEINTAT PROTECTIA ANIMALELOR CU SABIILE

Prietenii lui Attila s-au strâns, azi, la Sânzieni ca să ceară ajutorul primarului din comună. Vor ca în locul unde a avut loc tragedia să se instaleze camere de supraveghere. Şi vor ca acolo să fie ridicată şi o statuie în memoria lui motociclistului.

CITESTE SI:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile