VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu: Fătălăilor! Vă rupe Dănuța pe genunchi!


Dana Budeanu vorbește despre mesajele și fotografiile primite de la ”fătălăii de la USR și Doi Și-un Sfert” în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO.

”Mi-a trimis o prietentă o poză de dimineață de la un fătălău din ăsta, de la SRI, Doi Și-un Sfert ceva, nu știu de unde este, dar ăștia sunt proști rău de tot, băi băiatule. Este caterincă maximă! M-am uitat imediat pe niște conturi de astea de haștagi imbecili, care au pus nu știu ce poze în care o ardeau cu faptul că ăia care mănâncă savarine sunt de căcat și șmecherii, adică ei, șmecherii care sunt cu SRI mănâncă doar eclere de la French Revolution. Vedeți că șmecherii, care au cu adevărat French Revolution, care sunt chiar șmecheri știu istoria acestui brand și eu o știu foarte bine pentru că eu l-am lansat, adică eu, Dănuța l-a lansat. Știți, când voi trăgeați cu furtunul și făceați socată ca fătălăul ăla de la Barna, acum 5-6 ani, eu o ardeam cu cutiile de French Revolution prin tot orașul ca să fac reclamă acestui brand și, nu, n-am mâncat în viața mea vreun ecler moca de la ei, dar sunt cei mai tari din România pe treaba asta”, spune Dana Budeanu.

Citiți și:  Dana Budeanu FACE PRAF formularul digital de intrare în România: 'Cum să trec adresa, ce sunt în arest la domiciliu, să știe miliția unde sunt?'

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.