VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu: Facem școala în restaurant

A apărut episodul 110 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre absurditatea măsurilor propuse pentru începerea școlilor și deschiderea restaurantelor. Aceasta remarcă faptul că noile reguli se bat cap în cap și nu au niciun sens.

Dana Budeanu sugerează, mai mult sau mai puțin ironic, să se facă orele de școală la restaurant, pentru că acolo este voie să se stea câte șase persoane la o masă, fără mască.

„Luați toată lista de restaurante din oraș, din toate orașele și ducem copiii la restaurant să facă școală. Facem mese de câte 5 copii în restaurant și îi lăsăm pe copii fără măști la școală. Mergem în sălile de nunți, că e voie la jumătate din capacitate. Facem ore la restaurant, că la restaurant e voie fără mască, e voie să interacționăm. La școli, nu. Fac eu scrisoare de părinte: vă rog să nu-mi traumatizați copiii, eu sunt de acord că facă orele la pizzerie. (..) Cum nu se transmite în restaurant, dar se transmite în clasă? Ieșiți voi și explicați asta”, afirmă Dana Budeanu.

Citiți și:  VERDICTUL Danei Budeanu: Simion va fi urcat în grad pentru că...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.