VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

A apărut episodul 86 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu explică noua lege a carantinării și izolării, arătând că PNL instaurează o dictatură totală a statului.

”Ieri, Parlamentul, a votat o lege propusă de Partidul Comunist Liberal, prin care, pur și simplu mergeți toți, nu ca pe vremea lui Ceaușescu, că măcar ăla era pe față, pur și simplu toți sunteți la pucărie încolonați.

Traducerea acestei legi este simplă: pușcărie pentru toți și pentru orice. Nu am crezut că PSD-ul nu va vota această lege, a pârnăii generalizate. Pur și simplu, de ieri, s-a instaurat dictatura. Absolut toți parlamentarii, cu mici excepții, au votat această lege. Camera decizională este Senatul, nu contează, că nu e ca și cum astăzi Cazanciuc o să facă marea șmecherie și o să respingă această lege. Eu nu cred, pur și simplu nu cred, că cineva a citit, în mod real, această lege cap coadă.

Ciolacu n-a citit-o sigur, ăia din PSD nu au citit-o 100% pentru că n-au capacitatea de a înțelege toți, ăia de la PNL la ce să ne așteptăm de la ei. N-au citit-o pentru că nu se poate ca, tu, ca Parlament nu poți să votezi un articol al cărui autor este Birchall, un articol prin care încuvințezi ca statul să îți ia copiii și bătrânii.”, susține Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.