Vela este chemat pentru EXPLICATII in Parlament! NEWS ALERT


În contextul celor 10 ordonanțe militare date din cauza riscului epidemiologic, ministrul de Interne Marcel Vela este chemat la Parlament pentru a da explicații legate de măsurile impuse pe perioada stării de urgență.

Comisia de apărare urmărește să afle de ce Marcel Vela a permis ca românii să plece la munca în zonele roșii din străinătate. De asemenea, parlamentarii plănuiesc să ceară detalii cu privire la motivele care au stat la baza unora dintre măsurile adoptate din cauza pandemiei pe perioada stării de urgență.

Când urmează să aibă loc audierea
Audierea ministrului în fața Parlamentului este programată pentru miercurea viitoare, 06.05.2020

„În data de 6 mai, Comisia de Apărare și Biroul Permanent al Camerei l-au invitat pe domnul Vela să dea explicații, nu despre povestea gecii de piele pe care am văzut că o povestește cu plăcere, ci despre de ce a modificat o Ordonanță Militară ca să trimită la export români la cules de sparanghel. Ce obligație are domnul Vela sau alți membri ai Cabinetului de s-au grăbit să trimită oameni în zone roșii, de ce România este cel mai mare exportator de forță de muncă în plină pandemie și de ce nu s-a asigurat nimeni că românii care au fost acolo nu au minime condiții de trai?”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *