Vela a EXPLODAT! Ce spune despre studiul care indică o creștere fulminantă a infectărilor- 1 milion de cazuri in septembrie, in Romania

 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că studiul apărut în spațiul public, care arată că în septembrie, în România, vom avea peste un milion de cazuri este doar un scenariu și nu a fost niciodată luat în calcul de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

”Am văzut în fiecare seară la TV tot felul de specialiști care anunțau ce se va întâmpla, că va fi rău. În martie și aprilie n-am avut o creștere a numărului de cazuri. Românii au fost extrem de responsabili de Paște și 1 Mai.

Am înregistrat o creștere a numărului de cazuri începând cu 1 iunie, adică după adoptarea măsurilor de relaxare.

Putem să punem punct acestui studiu: nu există un studiu oficial dezbătut în Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Nu a existat niciun astfel de studiu. Studiul acesta este la fel credibil ca orice știri care apare în presă, sunt știri reale și fake news. Sunt specialiști care fac tot felul de analize, dar nu este un studiu oficial. Studii făcute de nu știu ce oameni de știință din Londra sau de la vreo facultate de renume nu înseamnă că sunt și reale. Sunt niște scenarii.”, a spus Marcel Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.