“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Vedeta TV care cutremură scena politică: Este o complicitate odioasă. Nu e admisibil!

 

colaj partide politice satu mare e1558908150265

În cadrul emisiunii Insider politic de la Prima TV, Florin Călinescu susține că ar introduce votul obligatoriu în România. Totodată, el a subliniat faptul că tot ceea ce se întâmplă acum în politica din România este rezultatul a 31% din prezența vot.

Florin Călinescu, revoltat de ceea ce se întâmplă în România! Care este soluția pentru ca lucrurile să se îndrepte
El a mai adăugat că în cazul în care lucrurile vor continua așa, prezența la vot va ajunge la 10%, în condițiile în care o bună parte dintre votanți sunt clienții primarilor.

Florin Călinescu susține totodată că este inadmisibil ca anumite persoane să nu meargă la vot, dar să își dea cu părerea continuu despre anumite aspecte politice fără a avea cunoștințe în acest sens.

“Eşichierul politic de astăzi e rezultatul a 31% prezenţă la vot. Aceştia sunt clienţii primarilor. O să vedeţi, dacă lucrurile continuă tot aşa, în 2024 o să fie prezenţă la vot 10%. De ce? Pentru că pe aceştia primarii din comune îi scot cu forţa la vot. ”Dacă nu vii, taxa, cimitirul, clopotul, ajutorul social”. Şi ăştia se duc. Ceilalţi 70% sunt belferi. Sunt şmecheri. Aş introduce fără doar şi poate votul obligatoriu într-o ţară ca România, pentru că nu e admisibil să-ţi dai cu părerea despre diverse domenii – cu prezervativ, fără prezervativ, cu vaccin, fără vaccin – şi tu să nu-ţi arăţi faţa de cetăţean o dată la patru ani măcar.

Atunci nu mai ai dreptul moral să-mi vorbeşti despre pensii, despre educaţie, despre sănătate dacă tu eşti martor la o crimă. Ori ajuţi societatea, ori te duci sus, pe munte, şi te faci pustnic”, a declarat Florin Călinescu.

Partidul care va ieși învingător
Întrebat dacă absenţa de la urne nu este, de fapt, un vot de blam pentru toate partidele, Florin Călinescu a răspuns că este vorba despre o „complicitate odioasă”.

Totodată, actorul a subliniat faptul că persoanele care nu ajung să meargă la vot sunt complici ai spectacolului actual de la guvernare. În final, Florin Călinescu susține că din toată ecuația, social democrații vor ieși învingători.

“Nu, nu e un vot de blam. Este o complicitate odioasă. Cei care nu se duc la vot sunt complici cu cei care sunt la putere. Spectacolul acesta, într-un fel sau altul, s-a perindat de 30 de ani. Ce s-a întâmplat în USR, ce s-a întâmplat în PNL, pare că din nou PSD va fi salvarea naţiei, nefăcând nimic, neproducând nimic, decât stând. Asta e culmea. PSD stă”, a spus acesta.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.