Vedeta care a zis că nu suge p**a pentru 1000 de euro, distrusă de moartea lui Emi Pian!

Bianca Pop, gest neașteptat după moartea lui Emi Pian! Bianca Pop suferă după pierderea lui Emi Pian, pe care îl numește „prietenul său bun”. Fosta ispită a scris un mesaj trist pe pagina ei de Instagram, dar și pe Facebook. Mai mult decât atât, controversata vedetă a postat foarte multe filmulețe la secțiunea de Instastory în timp ce plângea pentru regeretatul său prieten, relatează wowbiz.ro.

După cum și-a obișnuit publicul, Bianca Pop a șocat din nou. Chiar dacă era răvășită de durere, vedeta s-a urcat într-un taxi și a plecat la salon. În timp ce se afla în mașină, ispita a continuat să plângă în hohote și să-i împărtășească suferința sa șoferului.
„Tu ai avut vreodată un prieten bun? Tu ai un prieten bun? Al meu nu mai e…Nu mai pot!”, au fost cuvintele Biancăi Pop, printre lacrimi. In următoarele story-uri, Bianca Pop a putut fi văzută în timp ce plângea în hohote în salonul în care a venit pentru a-și face unghiile.

Bianca Pop este devastată după moartea lui Emi Pian. Ce a apărut pe contul de socializare al fostei ispite? „ Nu pot să…”
La scurt timp după ce s-a aflat de tragedia din lumea interlopă, cei care l-au cunoscut pe liderul clanului Duduianu au reacționat pe rețelele de socializare.

Printre cei care îl plâng pe interlop se află și controversata Bianca Pop, fosta ispită, care a și scris un mesaj cutremurător pe contul de Facebook. Se pare că bruneta era bună prietenă cu Emi Pian și a transmis condoleanțe familiei.

„Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN…Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

Bianca Pop, de râsul lumii! Faimoasa ispită nu și-a plătit sejurul de la mare! „Nu aveam bani. Ce era să fac, să sug pula pentru 1000 de euro?!”

Bianca Pop a acuzat un hotel de fițe din Mamaia că i-au fost furate bunuri de valoare din cameră, printre care și două genți în valoare de șase mii de euro, scrie kfetele.ro.

Totuși, surse din staff-ul hotelului au declarat că mărturiile fostei ispite sunt o minciună și, mai mult decât atât, brunetă nici măcar nu și-a achitat sejurul de la mare.

Bianca Pop a ajuns de râsul lumii! Nu a avut bani să plătească sejurul de la mare
Potrivit replicaonline.ro, patronii hotelului la care a fost cazată Bianca Pop au dezvăluit faptul că ispita i-a cam dus cu zăhărelul când a venit vorba de achitarea facturii, spunându-le că „unul și altul” vor veni să achite datoriile sale. „Este rău platnică. Femeia asta are probleme. Să vină să achite contravaloarea sejurului, nu să spună că vine unul, altul să plătească,” a declarat o sursă din staff-ul hotelului.

Totodată, Bianca Pop a declarat că i s-au furat două genți în valoare de peste șase mii de euro, precum și o sumă considerabilă de bani, motiv pentru care nu a mai avut destui bani pentru a achita factura de la finalul sejurului.

„Mi-au fost furate poşetele şi chestii de peste 18.000 euro. O să le primesc înapoi, ca să vedeţi ce sărăcii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt şmecheră, o să meargă poliţia să mi le ia. Ei îmi vor da mie 30.000 euro, ca aşa vrea ….. mea. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro. Au făcut aşa ceva cu o vedetă! Mi-au fost furaţi din hotel foarte multi bani.

Normal când a venit nota, ce eram să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s** p*** pentru 1000 de euro. S** pentru 100.000, 200.000, că am şi eu valoarea mea. La ce persoane şi relaţii am, nu s** pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000. La ora actuală, sunt cea mai mediatizată vedetă din România, nu sunt beată, nici drogată, sunt doar agitată. Am băut, nu am mâncat, de aceea mă comport aşa,” a zis Bianca Pop, ispita care a ajuns de râsul lumii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *