Vecina de pe Pornhub. Cum au vrut doi băieţi să-şi şantajeze vecina pe care au descoperit-o pe un site pentru adulţi

Doi tineri au fost condamnaţi, zilele trecute, la Iaşi, într-un dosar de şantaj în care victimă a fost o femeie din judeţul Vaslui.

Daniel Toronilă (19 ani) şi Vasile Stavarache (21 de ani) au fost găsiţi vinovaţi de acuzaţiile care li s-au adus însă au scăpat cu pedepse mai blânde decât cele stabilite de prima instanţă.

Primul, în vârstă acum de 19 ani, a primit o pedeapsă de 4 luni de asistare zilnică, ce ar trebui efectuată de Serviciul de Probaţiune. Stavarache a primit 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare. În primă instanţă, ambii primiseră pedepse de detenţie.

Tinerii au comis faptele în 2018, pe când Toronilă era încă licean al unui liceu din Bârlad. Astfel, pe 8 februarie 2018, Daniel a accesat platforma de filme pentru adulţi Pornhub, unde a vizionat mai multe filme cu conţinut explicit.

La un moment dat, într-una dintre înregistrări, adolescentul a descoperit că ştie protagonista, o consăteancă de a sa de 21 de ani, care în filmare apărea întreţinând raporturi sexuale cu concubinul ei. Adolescentul i-a povestit în aceeaşi seară lui Stavarache ce a descoperit pe site-ul pentru adulţi, spunându-i tot atunci că ar vrea să posteze filmul pe Facebook, pentru ca mama „actriţei” să afle cu ce se ocupă.

Filmarea a ajuns şi la un al treilea tânăr, martor în dosar, care nu a mai aşteptat şi şi-a creat un cont fals pe Facebook, unde a şi postat filmarea explicită. Pe respectivul cont fals, la categoria „prieteni”, se aflau mai mulţi consăteni, prieteni cu victima.

Cum s-a terminat povestea

Toronilă a intervenit, însă, cerând ştergerea filmării de pe Facebook, motivând că vrea să obţină bani de la consăteanca sa, ce se afla la acel moment în străinătate. „A contactat-o direct de pe aplicaţia messenger Facebook, trimiţându-i un mesaj, ce conţinea în ataşament trei fotografii dintre cele opt salvate cu mesajul: «Pozele astea vor fi postate pe fb. aştept o recompensa»”, se arată în motivarea primei instanţe.

Suma cerută de individ drept taxă de discreţie a fost de 2.000 de euro. Pentru că era minor, Toronilă a apelat la amicul său Stavarache să îi dea o copie de buletin, pentru a primi banii printr-un serviciu de transfer. Cei doi nu au apucat însă să se mai bucure de cei 2.000 de euro, pentru că au fost prinşi în flagrant de Poliţie, după ce victima a venit în ţară special pentru a-i da pe mâna oamenilor legii. Victima a explicat că filmarea de pe Pornhub data din perioada noiembrie-decembrie 2014, când, din cauza situaţiei financiare, a desfăşurat cu concubinul ei activităţi de videochat pe un site pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să fie stocate imaginile.

„S-a precizat că totuşi ar fi putut exista posibilitatea ca una dintre persoanele care aveau acces la imaginile transmise live, să procedeze la înregistrare cu dispozitive prevăzute cu cameră video sau cu alte aplicaţii specifice de captare a imaginilor de pe monitor spre a fi ulterior încărcate site-ul pornografic www.pornhub.com , spre a fi vizionate în mod gratuit”, se mai arată în motivare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.