“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

VASILEASCA, declaratii de ULTIMA ORA dupa ANUNTUL care a SOCAT milioane de romani – Ce se va intampla cu pensiile si salariile din2018

olguta v

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a încercat să liniştească milioanele de pensionari din România, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, după anunțul şocant făcut de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia legea pensiilor nu se mai aplică în 2018, ci în 2019.

“Eu am comunicat în ultima lună ceea ce a spus și domnul Dragnea astăzi. De anul viitor, se aplică punctul de pensie conform programului de guvernare, care este 1100 de lei, de la 1 iulie 2018.

După care, se va face o recalculare la fiecare pensie în parte. Asta este de durată. Durează un an, un an şi ceva. Depinde când este pregătită Casa de Pensii.

Iar, în 2019, legea se va aplica cu tot cu corecţiile. Nu am spus niciodată că aceste corecţii se vor face mai devreme de anul 2019.

Asta nu înseamnă că anul viitor nu vor crește pensiile românilor. Nu știu cât durează legea în Parlament, dar cu certitudine, asta nu afectează creșterile de anul viitor Legea este încă la Casa de Pensii.

VEZI SI: SFIDATOR dar si REVOLTATOR: ROMAN calcat in picioare in mijlocul Clujului de 4 UNGURI pentru ca nu vorbeste MAGHIARA

Noi trebuie să scoatem din legea pensiilor, pensiile minim garantate, care au crescut anul acesta. Începem să facem o delimitare între ajutoarele sociale, pentru că așa sunt acele pensii pe care le primesc cei care au cinci, șase ani de contributivitate și cei care au cotizat mulți ani în sistem”, a spus ministrul Muncii.

Cât priveşte legea salarizării, “nu cred că mai sunt discuţii”.

“Mâine (n.r. azi) avem discuţii şi cu cei din Sănătate, care erau îngrijoraţi că le scad veniturile. O să le demonstrăm că nu este vorba despre aşa ceva. Sunt 3 miliarde în plus la buget care merg doar pe salarii la anul”, a conchis ministrul Muncii. (sursa: observator.tv)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.