Vărul lui Marius Tucă, bătut de ţigani în plină stradă. Totul s-a întâmplat sub ochii băieţelului său

clanul-tiganul

Un avocat a fost bătut de ţigani în Satu Mare, în urma unei tranzacţii cu o maşină pe care avocatul a vrut s-o vândă membrilor unui clan. Bătaia s-a petrecut în plină stradă, iar bărbatul a ajuns la spital cu ambulanţa după ce oamenii din zonă au sunat speriaţi la 112.

Fostul politist din Satu Mare, Matei Mărgărit, a fost snopit în bătaie de doi membrii ai clanului Romi Țiganu, fiind salvat doar de intervenția mascaților.

Potrivit Vocea Transilvaniei, ex-polițistul Matei Mărgărit a intenționat să vândă o mașină membrilor unui cunoscut clan țigănesc din Satu Mare. Mărgărit a primit un avans de 800 de euro, iar vineri a fost chemat în parcarea supermarketului Kaufland pentru a primi diferența de bani. Membrii clanului i-au spus că trebuie să meargă la ei acasă.

În vila clanului i-au spus că nu-i mai dau niciun euro, moment în care Matei Mărgărit le-a zis că își ia mașina.

Avocatul a fost scos afară din casă cu forța, iar în plină stradă a fost bătut cu bestialitate de doi din membrii clanului, fiind lovit cu pumnii și picioarele timp de minute bune. Întreaga scenă s-a întâmplat sub ochii copilului său, care are mai puțin de zece ani.

Matei Mărgărit a fost găsit într-o baltă de sânge, cu umărul dislocat și mai multe răni la nivelul feței.

Bătăușii au fost duşi la sediul IPJ Satu Mare pentru cercetări.

Matei Mărgărit este un personaj controversat în Satu Mare. Fost polițist, a fost dat afară după ce a fost acuzat de mai multe nereguli. Este văr cu Marius Tucă, directorul cotidianului Jurnalul Național.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Tiganii sunt recunoscuti pentru violente si mai ales metodele prin care pun mana pe bunurile romanilor. Nu am auzit pe nimeni sa ii acuze de rasism si xenofobie la adresa romanilor!
    Cand oare vor fi pusi la punct acesti infractori jegosi cu impresii de mafioti. E clar ca legea in loc sa ne apere pe noi romani, ii apara pe tigani care sunt cica saracii de ei discriminati. Pana la urma tot noi suntem de vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.