Vanzarea pamantului catre straini, un pericol national

Politica de dezmembrare a tarii inceputa sub forma “descentalizarii” si care se va continua cu “regionalizarea” este completata in prezent de liberalizare vanzarii pamantului catre straini. Responsabilitatea pentru acest dezastru national revine politicenilor care au condus Romania in ultimii 24 de ani intrucat in Tratatul de Aderare al Romaniei la UE se precizeaza ca “terenul arabil este un capital” in timp ce in Tratatul de Aderare al Ungariei la UE se precizeaza ca: terenul arabil este “un bun national”.

Urmarea: toate statele membre ale UE isi protejeaza sub diferite forme terenul arabil in timp ce in Romania a vandut deja catre straini peste 40 % din terenul arabil.

La noi insasi Presedintele a devenit “latifundiar” prin cumpararea a peste 300 de ha de teren arabil. Crede cineva ca dupa terminarea mandatului acesta se va ocupa de agricultura? In mod singur il va vinde tot strainilor care i-au cumparat de mult timp si…sufletul.

Nu degeaba Jose Marti spunea ca “cei rai triumfa acolo unde cei buni sunt indiferenti” iar filozoful chinez Sun Tzu a spus inainte de Hristos ca ”Nici o tara nu poate fi cucerita(cumparata) fara complicitate din interior”.

Cand Dumnezeu ne rezolva problemele Noi avem incredere in El. Cand El nu ne rezolva problemele El are incredre in Noi. Esential este sa nu-i dezamagim increderea… si prin actiunile noastre sa putem recastiga stima, recunostinta si respectul generatiilor viitoare. De Constantin Cretu pentru FrontPress.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu