Vânătoarea de anti musulmani din Germania, o vânătoare de vrăjitoare:

geller

The Huffington Post, ediția de Germania, a început publicarea numelor si fotografiilor celor care publică pe facebook sau pe site-ul ziarului comentarii negative la adresa imigranților care au invadat Germania, scrie flux24.ro.

Pamela Geller scrie pe siteul său că este inacceptabil așa ceva, mai ales din partea unei organizații media la nivel mondial, ca Huffington Post.

Pamela Geller este un blogger , o activistă politica și o comentatoare americana. Este cunoscută pentru criticile vehemente la adresa islamului  și ca fondatoare, împreună cu Robert Spencer , a organizațiilor Freedom Defense Initiative și Stop Islamization of America. Cei doi sunt autorii lucrării: The Post-American Presidency: The Obama Administration’s War on America, apărute în 2010. E o vănătoare de vrăjitoare, spune ea.

Decizia The Huffington Post Germania vine după ce cancelarul german Angela Merkel a cerut acțiuni dure din partea facebook împotriva celor care postează mesaje împotriva migranților.

O decizie halucinantă a cancelarului german Angela Merkel a ieșit la iveală după ce întâmplător jurnaliștii au surprins o discuție la New York cu șeful facebook, Mark Zuckerberg, scăpată într-o transmisiune live de jurnaliștii germani.

Conform ziarului german Die Welt, citat de flux24.ro, șeful guvernului de la Berlin dorește să îi lase  fara slujbe, dar si fara copii, pe cei care scriu pe facebook mesaje considerate radicale împotriva imigranților. Si cei care dau share mesajelor vor fi la fel pedepsiți.

VEZI SI: Sirian stabilit la Bucuresti, despre teama de imigranti: „Romania are mentalitate RETROGRADA”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. Grigore Vasile

    Merkel , unde-i libertatea de exprimare. Uite , eu urasc harabii si toate mizeriile din zona asiei si orient. Sa iti dau carnatul in gura Merkel. Adu TU bani de acasa si ia acasa harabii teroristi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *