VAMEȘII DIN GIURGIU AU ÎNLEMNIT. CE AVEA O FEMEIE PE SUB HAINE ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE

O femeie a fost prinsă de poliţiştii de frontieră din Giurgiu cu 240.000 ascunși pe corp.

Femeia le-a spus polițiștilor că intenţiona să cumpere cu suma respectivă un apartament în Istanbul, dar nu a putut justifica banii.

Miercuri seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, cetățeanul sirian H.A., în vârstă de 37 ani, împreună cu acesta călătorind și soția sa, cetățeanul român H.N., în vârstă de 38 de ani.

Polițiștii de frontieră descoperit, ascunsă pe corpul femeii, suma totală de 242.000 de euro.

La cercetări, cei doi soţi au declarat că banii le aparțin şi intenţionau să îi folosească pentru cumpărarea unui apartament în Istanbul – Turcia. Deoarece nu a putut fi justificată legalitatea provenienței și destinația sumei de bani, aceasta a fost ridicată.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni fac cercetări pentru evaziune fiscală și schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.